خرید پله ای و سود

توجه کنید … چند وقتیه دنیا حالت ی توهم رو داره… هیچی مثل قبل نیست … انگار غروب افتاب … انگار رنگ ها .. شب و روز و همه چیز عوض شدن نسبت ب قبل .. شایدم ماها ی سری طرح گرافیکی هستیم … جهانی ناشناخته هست .. انگار ی توهم

از کی تا حالا این حس دارید

چند وقته . نمیشه گفت زمان دقیقشو . من فیزیک اتمی خوندم و در کنارش آسترو فیزیک . اصلا هم ادم متوهمی نیستم ولی واقعا ی سری چیزا عوض شدن . شاید ی تغییر در ساختار کلی … برنامه ریزی تغییر کرده … شاید هوش برتر داره ی جور دیگه رفتار میکنه

چیزی نیست ، یا معتاد شدی یا علائم پیری :joy:

الان اینا که گفتی چه ربطی به بازار داره اخه مرد حسابی:joy::hot_face:

این جهان اطراف توعه نه همه…زیادم توی ماورا سیر نکن برات خوب نیست

نیاز به یک روانشناس هست البته روانکاو همیشه نسبت به گذشته نظرمیدهد

اینولطفا به یه بیمارستان اعصاب وروان ببرید تا من خودمو بهش برسونم طفلکی داره از دست میره

شاید ولی اتفاقا توجه کن .. شکاکان ب حقیقت نزدیک ترند

ای لامصب صنعتی پیشرفته همینه کسخول میکنه آدمو غروب آفتاب میشینه میزنه شبا بیداره ردز میخوابه راست میگه انگاری نیست داداس واقعیت داره توجای شبوروزتا عوض کردی دادا :laughing::laughing::laughing::laughing:

چیزی نیست جنسا یکم بد شده

وشایدانگارشماشیشه میکشی

آرش جان من تورو نمیشناسم ،ولی علائمی که گفتی ،نشون میده یا نزدیک چهل سالگی هستی ویا چهل سالگی رو به تازه گی رد کردی ،

دنیا که‌ عوض شده‌. دليلش سبک زندگی ماهاست. قدیم از شهر روستا میزدی بيرون کلی تو طبيعت پیاده احساسش می‌کردی الآن با ماشين هيچی نمیفهمی.
شهرها خلوت بودن‌ کم ترافیک آدم کمتر. میتونستی فقط از ديدن یا یک دیالوگ ساده با يک نفر هر مکانی انرزی بگیری لذت ببری. الان سبقت از آدم‌های اطراف تو خرید رانندگی خوردن سفارش و موضوعات بزرگ تر مهم‌ترین سبک ناخودآگاه زندگی شده‌. دختر چه‌ همکلاسی چه‌ همسایه فامیل پارک دیدنش يا ارتباط کوچک میبردت به‌ اوج چون‌ میتونست اولين عشق هم باشيد اولين اهمیت از طرف جنس مخالف رو بگیرید. چون‌ يک حس کمياب بود الآن یکی دوست داشته‌ باشه خيلی حس تک بودن‌ نمیکنی.
قدیم تحصیلکرده و کارمند ارجی داشت الآن تو اینستا فحش بدي يا مسخره کنی محبوب میشی. الآن زرنگ بودن پول‌ از هر طریقی و ماشين خونه سفر خارجي و لاشی بودن‌ بیشتر طرفدار داره تو اطرافیانش.

قدیم بزرگ ها احترام داشتن الآن کوچک ها خودشون بزرگ و بروز می‌دونن
و هزارتا تغییر دیگه که‌ وقتی اطرافت رو گرفتن فکر می‌کنی فيزيک و متافیزیک درحال تغییره

ولی اين سبک زندگی که‌ هاله‌ای اطراف آدمها درست کرده‌

وقتي آدمها درحال دويدن در دنیائی از امکانات جدید هستن معلومه مفهوم سرعت‌ هم‌ تغییر کرده‌.
آدمها الآن سریعتر خودشون رو به‌ فنا احساسی می‌دن

دیاکو جان سطحی نگر نباش من این مسئله رو واسه شوخی یا خنده نگفتم .. در نظریه ریسمان یازده بعد ما داریم ک جهان ما در بعد سوم هست . شما با ورود ب هر بعد بالاتر میتونید تسلط کامل ب بعد پایین تر داشته باشی .. پس هوش هایی با بعد بالا صد در صد میتونن کنترل هوش های پایین رو در دست داشته باشن . منظور من تمدن نیست ابعاد فیزیکیه .. جهان دچار تغییراتی عظیم هست .. کمی بهش فکر کن چطور حتی مغز ما داره رصد میشه توسط صاحبان این بازار .. در لحظه نمیتونیم تصمیم درست بگیریم . چرا؟ سخته ی کم ولی خب وجود داره

واقعا جای تاسف داره ک با ادم هایی ک مغزشون ب اندازه ی فندوق هست باید زندگی کنیم … کمی هم فکر کنید ببینید کجای کارید .. دنیا واقعا فقط واس خوردن و … نیستا

ببخشید افطار چی خوردین

اینگونه خلاصه گوئی در خصوص دنیا ، غروب آفتاب ، رنگها و عوض شدنها ، برازنده یک استاد نیست ، بهتره یه کتابی در این موارد بنویسی و همه رو متوجه کنی ، والا اینطور که شما نوشتین ما بیسوادها اصلا متوجه نمیشیم، عزیزم

بله ما در جهان هولوگرافیک زندگی میکنیم. یک ai بسیار پیشرفته و هوشمند،یک مزرعه تولید انرژی بسیار بزرگ جهت تغذیه انرژیکی حاکمان نامرئی جهان

همه چیز عوض شده
A چرا؟
حمید خان اون اینه، اونی که فکر میکردی این نیست