بدشانسی من در بیتکوین!

بعد از ده سال زیر نظر گرفتن بیتکوین حالا که یه پول اومد دستم بیتکوین خریدم. چنان اومد پایین که انگار منتظر من بودن. من توی قیمت ۹۲ خریدم و مطمعن باشید دیگه از این قیمت بالاتر نمیره. این شانس چیه که من ندارم. از زندگیم میشه فیلم سینمایی تراژدی ترسناک خنده دار ساخت. بیاین یه پول جمع کنید منو بفرستید آمریکا. مطمعن باشید ایران آباد میشه اونجا ویران

اصلا این فکرو نکن اصلااا
صبر صبر صبر
قرار نیست همه بیت بخرنو فرداش بره بالا بفروشن رویا بسازن!!
اگه ۹۲ خریدی صبر کن مطمعن باش خداقل ۹۶ توو این یکی دوماه میبینه
اگرم نیاز نداری پولتو که بزار یکی دوسال دیگه قشنگ سود میکنی
شما تنها نیستی خیلیا توو قیمتای بالاتر خرید زدن

اولین تراکنش بیت کوین
درسال 2010 توسط یک برنامه نویس انجام شد
ده هزار بیت کوین در عوض یک پیتزا

اونم اینجوری فکر میکرد

صبببببررررر داشته باش این بازار صبررررر میخواد وطمع ممنونع…بموقشم حال بهت میده یک ماه دوما ۳ماه نگاش نکن…وقتی تو ضرری ..چون عقلت کار نمیکنه ممکنه با ضررر خارج بشی…هر پایینی بالاییمممم داره…:folded_hands:

منم دقیقا شبیه تو هستم بعد از مدتها یه پولی اومد دستم ارز دیجیتال خریدم برای یه سود چند درصدی الان پولم نصف شده ما شانس نداریم

درود دوست عزیز من هیچ وقت به کسی پیشنهاد خرید و فروش نمیدم ولی چون خریدی بت میگم با بررسی چارتها مختلف و الگوی رفتاری بیت از شروع تا امروز و نتایجی که گرفتم 20روز تا یکماه صبر کن بیت می‌ره تو سود شدید و یه مدت همینجور صعودی میمونه مثلا تا 130 هزار ( شایدم بیشتر،)هر وقت سود مد نظرت گرفتی خارج شووو ولی نظره من اینه بیت حداقل 6ماه صعودی میشه گفتم حداقل شایدم بیشتر نقطه خریدت یکم بالا بوده ولی مهم نیست بری تحلیل چند ماه قبل منو ببینی و قتی بیت 107هزار بود گفتم بیت میاد رویه حدودا 75 ولی کسی گوش نداد فقط دیس لایک زدن تو هم فعلا بصصصصبر چون خاطرت جمع باشه من قبل از اینکه به تو بگم پریشب منتظره فرصت بودم چون میدونستم میاد نزدیک 75 هر آنچه ریال داشتم تبدیل به بیت کوینش کردم( روی 76 هزار) حالا دوستان لایک یا دیس بزنن من تحلیل خودمااا دارم بدرود

کصخل مالیاتی ده ساله بیت زیر نظر گرفتی رو قیمتای پایین نخریدی اومدی رو ۹۲ خریدی بعدم چص ناله میکنی من رو ۱۶ خریدیم خودشو پاره ام کنه بریزه به کتفمه مقصر خودتونید گول حرف این ترامپ قمار بازو خوردید

اصلا شک نکن تنها مشکلمون شما هستی :sweat_smile::sweat_smile: نه عزیزم همه اینجورین نگران نباش اوضاع بهتر میشه فقط صبر