درود. دوستانی که می گویند هیچ کس نمی داند ریزش تمام شده یا نه . باید عرض کنم مثل روز برای من روشن است ریزش همچنان ادامه دارد . این ریزش در چند ماه آینده هم ادامه دارد یعنی تابستان سال آینده وقتی به چارت نگاه میکنی میفهمی بازار ریزشی بوده در این ریزش از نقاطی برگشت های خوبی خواهید دید اما این برگشت ها فقط برای فریب است تا تعداد بیشتر سولانا توسط بزرگان بازار فروخته شود خیلی ها فکر می کنند بازار صعودی شد خرید می کنند ولی با ضرر سنگین روبه رو می شوند. باید ساختار چارت تکمیل شود . قیمت های جا مانده زیادی در پایین چارت است که آن قیمت ها باید برداشته شود تا چارت کارا شود پس حالا حالا ها به فکر خرید نباشید با هر بالایی فکر نکن صعودی شد
بی سواد نفهم که تو چند تا کامنت قبلی به من توهین کردی
داری میگی ریزش تموم نشده
من گفتم تا ۱۱۲ ریخت و بعدش گفتم روند صعودی شروع شده
اما تو هزار برچسب به من زدی
بر اساس نمودار فلان و …
خب بی سواد همونجایی که تو فکر میکنی بیشتر میریزه بازار برمیگرده
بر اساس نمودار زبون درازت اره ریزش داریم باز
اصلا تو میدونی اخبار اقتصادی آمریکا چیه ؟
فاندامنتال چیه؟
بعد از اعلام شدن شاخص cpi بازار صعودی شد حالا تو بشین منتطر ۱۰۰ دلار شدن سولانا باش
چقدر از خود متشکرین بشین تا ۱۰۰ بشه بعد ورود کن
خجالت بکش مردم رو دارین گمراه میکنید
تو اصلا نمیدونی شاخص rsi چیه یا شاخص ترس و طمع
اتفاقا کاملا برعکس ، بازار بالقوه صعودیه و هرچند وقت یک بار یه اصلاح مثل الان بهش برخورد میکنه تا بزرگان بیشتر بخرن
با شما هم موافقم
اصلان در حد خودم نمیبینم بخوام دیگه جواب چهارتا مثل تو بدردنخور بدم ولی بدبخت از مال کسی اسکی نرو دیگه هم تو این صفحه سولانا پیام نمیگذارم با اکانت بنده شکر زیادی نخورید منکه میدونم کار کاکلی بدردنخوره تمام این اکانتها فقط میتونم بگم برات متاسفم واقعا بدردنخوری.