تحلیل بازار ارز دیجیتال و وضعیت فعلی

طبق روال یه مدت رو ۳نوسان میکنه بعد میره کانال پایینتر تا یک هم ادامه پیدا میکنه.دنیای رمز ارز و … دیزنی نیست رویابافی نکنید هممون توی ضرر هستیم به وقتش به توصیه یه تعداد گوش نکردیم الان این وضعیتمون. با کسایی که میگن چندسال طول میکشه بره بالا و سقف سابقشو بزنه موافقم.عزیزان همه به دنبال منفعت خودشون هستن نیومدن من و شمارو میلیاردر صاحب خونه و ماشین کنن.بدون اطلاعات و نسنجیده وارد این ارز مسخره شدیم و الان این وضعیتمون تقصیر خودمون هست!!!بیرحمت رویابافی نکنید یه عده مثل خود ما تازه واردن میان این ارزو میخرن بدبخت میشن طرف پول ماشین،رهن،پس اندازه چند سالشو اورده اینجا!!!پول مفتکی نیست حاصل زحماتمونه تو این وضع اقتصادی!امیدوارم که بره بالا فقط نمیتونم امید الکی داشته باشم تا منجلاب تو این ارز گیر کردیم متاسفانه و الانم دیگه نمیتونیم بفروشیم تو این عدد!!امیدوارم بره بالا همین.

یه سوال شما میدونی روزانه چند تا از این کوین های جدید به بازار کریپتو میاد؟؟؟ قول میدم نمیدونی…
من بهت میگم ۲ ملیون حالا خودت جواب رو پیدا کن رمز ارزی که بین ۵۰ ملیون کوین رتبه ی زیر ۱۰۰۰ داره آشغال محسوب میشه…! بله اینکه هر لحظه ممکنه بسته به حال و احوال بازار و اخبار مثبت و منفی واکنش داشته باشه رو قبول دارم که این خودش به لحاظ تکنیکال نشونه ی خوبی برای اکتیو بودن این کوین هست…! پس لطفآ اینقدر نه منفی بافی کنید و همچنین رویا پردازی برای میلیاردر شدن…! منطقی نگاه کنید…! به نظرم این ارز میم کین خوبی هست و میتونه در آینده یک سال سود خوبی به هولدرهاش بده…!:fire::+1::face_savoring_food:

دمت گرم
ما که هرچی گفتیم گوش نکردن اینا

فعلا دارن با پولهای ما عشق و حال می‌کنن
پولشون ته کشید دوباره یه پامپ میزنن و بدبخت بیچاره های دیگه
تو دام میوفتن و این چرخه ادامه داره

عزیزم تعداد کل کوین های مارکت طی ۱۰ سال شده ۳ میلیون
چجوری روزی ۲ میلیون کوین میاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟!
کم خالی بیند
برای فرار از واقعیت که این ارز داغونه مجبورید بازم ده تا دروغ دیگه بگید

وقتی آنقدر گاوی که نمیفهمی شت فقط به درد نوسان میخوره نه هولد
هیچ حرفی باهات باقی نمیمونه