تحلیل مارکت کپ و قیمت هدف

100 میلیارد توکن داره
7 ميليارد در گردشه
مارکت کپش 11 میلیارده

گیریم که توکن اضافه نکنه و با همین 7 میلیارد توکن کارو ادامه بده در اون صورت اگه مارکت کپ بشه 20 میلیارد و جای ترون رو میگیره و قیمتش حدودی میشه 2.85 دلار

#منطقی فکر کنید

7میلیارد توکن استخراج شده است
و ۹۳ میلیارد توکن باقیمانده بین ۱۰۰تا ۵۰۰ سال زمان می بره تا استخراج بشه

خوشگله پسر ماین شده در گردش نیومده ! یکیش من .
هنوز مرحله ۹ چک لیستم تایید نشده ! تایید شه من مثلا میفروشم سکه های من میاد درگردش ، خیلیا هنوز برداشت نکردن ! برداشت کنن و سکه ها بیاد در صرافی اون موقع در گردش محسوب میشه ! واسه خیلی هام حدودا ۷۰٪ اینا توکنشون تا ۳ ساله قفل کردن حالا دانسته یا نادانسته ! اینام میشه سکه هایی که هنوز در گردش نیومده ! یعنی ۳ ساله دیگه کلی سکه در گردش میشه، چراکه بخش بیشتر حسابه همه ی کسانی ماین کردن قفله تا یک سال تا سه سال .

اينجا از منطق خبري نيست هركسي يه چيزي ميگه برا خودش ، كمتر مطلب درست و حسابي اينجا به چشم ميخوره

ارز دیجیتال و منطق!!! واقعا تو کلت چی میگذره شت کوینهایی مثل دوج کوین و شیبا و ترامپ و ببین از هیچ و پوچ به کجا رسیدند اونوقت ابر ارز قرن پیکوین هیچ قیمتی براش غیر ممکن نیست

الان این نظر شما منطقی بود؟
مقایسه بی ربطی بود

بیا پایین سرمون درد گرفت آفرین کوچولو جووون

خوشگل پسر فول مارکت کپش شده 160 میلیارد دلار .لابد میخوایی بگی فعلا به گردش نیومده .عاشق فول مارکت کپ یعنی تعداد سکه هابی که قراره بیاد تو بازار .د( که ۱۰۰ میلیاده ) میگی نه برو سایت کوین مارکت کپ رو نگاه کن .