تجربه و توصیه های خرید و هولد

دوستان گلم وقتی ناتکوین اومد من خودم گفتم کلاه برداره اما دوستان خودم خیلی ها فروختن ونقد ش کردن اما وقتی الان ۴ ساله دارم پای ماین می کنم وحدود۱۲۰۰ دونشو تایید کردم وتو کیف پولمه قفل یک ساله اما باز هم رفتم صرافی یه مقدار کمی خریدم شک نکنین حسرت امروز رو می خورین 'بچه ها روز سولانا به سنت قیمت داشت من نگرفتم باور کنین اما الان حسرتشو می خورم حتی ریپل اما الان طبق تجربه چندین ساله که دارم میگم نفروشین دوماه صبر کنین

بااین تعدادسکه که100میلیارده اگه 17دلاربشه ازبیت جلومیزنه که غیرممکن هست پس بامنطق تحلیل کنید:sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face:

قیمتش بشه ۱۷ دلار مارکتش میشه ۱۲۲میلیارد. ینی کمتر از ریپل. .. قیمتش بشه ۲۳۲دلار تازه میشه مارکتش مث بیتکوین.
تو رو خدا یکم روی ریاضی کریپتویی تون کار کنید. ..

سلام. اشتباه می کنی عزیز؛ معلومه از
پای نتورک هیچ اطلاعاتی نداری !!
مجبور نیستی نظر بدین عزیز.

عزیز دل ۱۰۰میلیاد که همش ازاد نست چرا چرت پرت میگی حداقل نصف بیشتر سه سال قفله مال خودم سه سال قفله

داداش چجور حساب کردی

اشتباه حساب کردی داداش بشه ۱۷دلار مارکتش میشع یک تریلیون و هفتصد میلیون دلار از بیت جلو میزنه

همه ۱۰۰ میلیارد که آزاد نیست۱۲ میلیارد آزاده که ۵ میلیاردش قفله وتنها ۷ میلیارد الان در گردشه

خدارو شکر ی چیزی یاد گرفتین و هی تکرارمیکنین 100میلیارد کجا بود بچه دبستانی تا بخواد 100میلیارد استخراج بشه 100سال بیشتر زمان می‌بره تعداد کل در گردش 7.15میلیارده یکم برو مطالعه کن تحقیق کن آفرین عمو جون

۱۰۰ میلیارد مکس ساپلای هست! و کوین در گردش فعلی پای،۷.۱۴ میلیارد کوین میباشد
مارکت کپ فعلی هم ۱۲.۲۲ میلیارد دلار می‌باشد.
قیمت فعلی نیز ۱.۶۸ دلار می‌باشد
پای طی سالها و شاید قرن‌ها به مرور و با کننرل نرخ تورم، ماین خواهد شد و ۱۰۰ میلیارد کوین یکباره به ساپلای اضافه نخواهد شد.
بنا به گفته برخی از صاحب نظران،برای استخراج ۱۰۰۰ کوین پای با فرمول فعلی،۴۰ سال زمان صرف خواهد شد.

چه ربطی به بیت داره؟ مگه بیت خدا هست که کسی نمیتونه ازش بالاتر بره؟ بیت یه روزی نابود میشه

عاشق فول مارکت کپ رو محاسبه کرده که درست گفته

عاشق تر فول مارکت کپ رو محاسبه کرده .نه ساپلای در گردش

اصلا از مبحث فول مارکت کپ خبر دارید ؟ خدایا با کیا شدیم ۸۰ میلیون .

عزیز من قیمت پای اگه صد برابر هم بشه بازم ارزش بازاریش کمتر از بیت هست، شما چطور حساب کردین :frowning:
اون 100 میلیارد پای کلی هست که میشه ماین کرد حالا اون مقدار شاید ده ها سال شاید بیش از صد سال طول بکشه، از اونور بیت هم هر روز داره ماین میشه

وقتی فرق بین سکه در گردش و کل ساپلای رو نمیدونی لطفا تحلیل اشتباه نده و مردمو گمراه نکن، بیش از صد سال طول میکشه ۱۰۰ میلیارد کل ساپلایش آزاد بشه، فعلا ۲۵۰ میلیون واحدش آزاده و ۱۱ میلیارد سکه در گردشه که از این ۱۱ میلیارد که اکثرا قفلهای ۶ ماه تا ۳ سال زدن، فقط ۲۵۰ میلیونش آزاده و شک نکنین به زودی استیبل و قیمتش روی ۳۱۴۱۵۹ دلار تثبیت میشه

دوست گلم این ۱۰۰ میلیارد قراره ماین بشه ظرف صد سال الان که این همه سکه وجود نداره 'هاوینگ هر سال استخراج کمتر میشه یکم برین مطالعه کنین وبا دانش وتجربه بشین که یکم خطاهاتون در خرید وفروش وکندل شناسی واستخراج ومارکت کپ بالا بره دوستای گلم