توییت ترامپ و آلت سیزن

دوستان من۴۳۵۰ تا ازاین ارزرو درنرم افزارش دارم ،تازه فهمیدم لیست شده ودوسالپیش به خاطر kycولش کردم ،الان موندم چی کارکنم،kyc نکردم ظاهرا تافردا مهلت داره به نظرتون باز تمدید می کنه،ای دی کارت هنوز درست نکردم میگن که ۱۵ روز ساخت ی ای دی کارت طول میکشه وفیزیکیش بدستم برسه ،فکر کنم نمیتونم کاری کنم درسته،کسی میدونه چی کارکنم؟

سلام من آیدی کارت صادر میکنیم دیجیتال اونم تضمینی 09179701448

سلام به این آیدی turkoglana1993@ تو تلگرام پیام بده فایل آیدی کارت رو سریع برات درست میکنه با مبلغ ۹۰۰ تومن برای کی وای سی فیزیکی آیدی کارت مهم نیست چون عکس از رو و پشت کارت میخواد سریع همین امروز کی وای سی کن منتظر تمدید نباش

ایدی کارت خیلیا با فایل کی وای سی کردن ، شما هم میتونید با فایلش کارتونو انجام بدین ، ضمن اینکه تیم اصلی تاکید کردن این آخرین مهلت بذای kyc خواهد بود و تمدید نمیشه، پس بهتره کی وای سی کنید، 4300تا خیلی زیاده حیفه از دستتون بره

سلام بیا آیدی من یه سایت بهت بدم چند ساعتی بهت کارت میده
MAHANI

سلام دوست عزیز
شما میتونید در عرض چند ساعت ابراز هویت یا کی وای سی کنید،به اصل کارت نیازی نیست

شركت تلماتو ( telmato ) را سرچ كن تصوير آي دي كارت را ظرف ٢٤ ساعت براتون روي تلگرام ميفرسته كه مشكلتون حل شود ، كارت به صورت فيزيكي هم سه الي ٥ روز بعدش از طريق تيباكس براتون پست ميشود ، تمام مراحل كي واي سي را هم با شما همكاري ميكنه ، پشتيباني و جوابگويي شبانه روزي هم داره ، الان سرچ كنيد با شماره پشتيباني تماس بگيريد ،
ضمنا مبلغ ٩٨٠ تومان كل هزينه است

باید هرچه سریعتر kyc کنی… باید یک نفر رو که id کارت میده رو پیدا کنی و ازش بخوای برات فوری تصویر یه آی‌دی کارت رو ارسال کنه… درسته یه مبلغ جزیی میدی، ولی پای‌هایی که داری از دستت نمیره، اگر خواستی به همین آی‌دی داخل تل پیام بده که خودم برات سریع کارت رو انجام بدم، اگر هم نخواستی میتونی داخل فضای مجازی بگردی، توی گوگل سرچ کنی، چندتا شرکت میاد بالا، یکی رو پیدا کن و براش مبلغی که میگه رو واریز کن، بعدش بگو برات سریع تصویر کارت رو ارسال کنه، با همون تصویر میتونی سریع احراز هویت کنی و پا‌ی‌های خودتو بدست بیاری…

داداش زود فایل کشور امارات رو بخر روی تلگرام یه گوشی دیگه باز کن اون فایل رو بعد با گوشیه خودت از روش عکس بگیر احراز کن ۷ و ۸ سبز بشه نمیسوزه، اگه تایمر خودت فعاله تا پایان تایمرت وقت داری وگرنه فقط ماینهای ۶ ماه آخرت میمونه و مابقیش سوخت میشه، حیفه زود اقدام کن، سرچ کن همه جا هست کارت تابعیتی امارات زود تایید و واریز میشه، اگه نتونستی بیا خودم ردیفش کنم آیدی تلگرامم i77532 لطفا این پیاممو ادمین تایید کن حیفه نسوزه ۴۰۰۰تا داره خدارو خوش نمیاد بسوزه، از جیب شما ادمینا چیزی کم نمیشه تایید کن هموطنمونه بلکه به لطف پای وضع هموطنامون بهتر بشه، مهلت کمه خواهشا تایید کن خیلیا مثل ایشون نمیدونن از کجا کارت بگیرن، لطفا:folded_hands::folded_hands::hibiscus::hibiscus:

ادمین لطفا این پیاممو تایید کن حیفه پاهای ایشون که بالای ۴۰۰۰تا داره نسوزه، خدارو خوش نمیاد بسوزه، از جیب شما ادمینا چیزی کم نمیشه تایید کن هموطنمونه بلکه به لطف پای وضع هموطنامون بهتر بشه، مهلت کمه تا بیاد فایل کارت هم بخره دیره، تا فردا ۱۱ و نیم نزدیک ظهر مهلت هست، خواهشا تایید کن خیلیا مثل ایشون نمیدونن از کجا کارت بگیرن، لطفا:folded_hands::folded_hands::hibiscus::hibiscus:
داداش زود فایل کشور امارات رو بخر سه چهار ساعته فایلشو تحویل میدن، فایل کارت رو در تلگرام یه گوشیه دیگه باز کن، بعد با گوشیه خودت از روش عکس بگیر احراز کن ۷ و ۸ سبز بشه نمیسوزه، اگه تایمر خودت فعاله تا پایان تایمرت وقت داری وگرنه فقط ماینهای ۶ ماه آخرت میمونه و مابقیش سوخت میشه، حیفه زود اقدام کن، سرچ کن همه جا هست کارت تابعیتی امارات زود تایید و واریز میشه، اگه نتونستی بیا خودم ردیفش کنم آیدی تلگرامم i77532