خرید پله ای، محاسبه سود و زیان

پای نتورک شما رو شوکه خواهد کرد

فردا 14 مارس معروف به روز پای

ظاهرا قراره اکوسیستم پای فعالیت خودشو با 100 اپلیکیشن آغاز کنه

تیم پای گفته که کسب و کارها فردا میتونن کار خودشونو استارت بزنن و با استارت کار بهشون جایزه میدیم

جایزه همون ارز پی هست که قراره به کسب و کارها داده بشه

برای اینکه پای بتونه اعتماد کسب و کارها رو جلب کنه باید یه عدد ثابتی رو به عنوان ارزش پی در اکوسیستم خودش قفل کنه

دوستان اگر تیم پای این کارو انجام نده، من نوعی به عنوان مدیر آمازون جنس فروختم با ارزش هر پی 3 دلار و 1 ساعت بعد هرپی بر اثر فشار فروش ریزش کرده به قیمت 1 دلار پس من اعتماد نمیکنم و جنسم رو با پی معامله نمیکنم

حالا این مطلب چندتا نکته داره
1- ارزش پایین مثلا 3.14 دلار ثابت باعث میشه که من پایونر، برای خرید یک ماشین کل سکه های استخراج شدمو بدم و وقتی سکه من تموم بشه دیگه عضوی از خانواده پی نیستم و به این صورت پی جامعه خودشو سریع از دست خواهد داد
2- ارزش پایین بزاریم و بعد کم کم بره بالا چون بازم نوسان حساب میشه، اگر تو یه مقطع خرید و فروش کم بشه پس قیمت باید ریزش کنه به پایین که این موضوع هم از نظر من رد باید بشه
3- ارزش پای طبق گفته دکتر نیکلاس خالق پی، توسط پیشگامان و جامعه تشکیل دهنده باید ارزشگزاری بشه که این کار توسط تیم بزرگ GCV انجام شده و قیمت 314159 دلار در نظر گرفته شده، این قیمت باعث جذابیت پای نتورک و سرازیر شدن کسب و کارهای بزرگ سمت پروژه هست و اینکه پای نتورک جامعه خودشو به سرعت از دست نخواهد داد، چرا ؟ چون برای خرید نیاز نیست تعداد کل پای هامون رو خرج کنیم و در خیلی از خرید ها حتی یک پای هم خرج نخواهد شد.

فردا بسیار روز مهمیه و تیم پای بشدت دنبال اینه که فردا رو تو تاریخ ثبت کنه

فردا 14 مارس 2025 ، دقیقا 314 هفته از خلق شدن پای گذشته، این پروژه بسیار با برنامه داره عمل میکنه و نقش اعداد تو این پروژه پرنگ است

پایونرها فردا از خوشحالی سکته نکنید :-)))

دوست عزیز. بنظرتون فردا یا پس فردا قیمتش بالاتر میره یا بفروشیم الان

هیچی نمیشه، هیچ سوپرایزی رخ نمیده، تازه اتفاقی می‌افته که باعث ناامیدی میشه این خط این نشون

خدا شفا عاجل بهت عطا کنه

والا اینقدر سوپرایز شدیم این مدت ،قبلا هم گفتم اگه فردا اتفاقی نیفته پای ریزش خواهد کرد به شرطی که پروژه پای برنامه هایی داشته باشه برا فردا در غیر این صورت همه را به جای شوکه نا امید میکنه

اي اون زبون تو را مار بزنه كه اينقدر موج منغي نفرستي ، خخخخ

داششاغ تو چه میگی برو با بچها تو کوچه بازیت را بکن