فرهاد جان الان کامنتتو دیدم گفته بودی مدتی نظر نمیدم… در هر حال من خودم میدونم به طور کوتاه مدت و میان مدت سولانا امکان اصلاحات بیشتر هم داره و سطوح ۱۰۹ و ۸۸ عنوان شده البته من خودم حمایت روانی ۱۰۰ رو مد نظر داشتم و اون حمایت اصلی رو هم ۹۲ یا ۹۳ میدونم نه ۸۸ و در یک سناریوی خیلی بدبینانه حتی ۲۰ دلار رو هم میتونیم در نظر داشته باشیم. با تحلیل شما دفعه پیش ۱۱۸.۹۵ خریدم و ۱۲۴ فروختم اگرچه تا ۱۳۱ هم رفت
.. ای کاش دوباره نظر میدادین چون من قصد دارم همون حجمی که از مدتها پیش سولانا داشتم رو دوباره بخرم… پارسال حدود ۱۳۵ خریدم و در عالی ترین موقعیت ۲۷۵ فروختم اگرچه پیش از فروش من هم تا ۲۶۰ رفته بود و یادمه بعد اون خیلی ریخت ولی یادم نیست تا چند … در هر صورت دوباره هم تا ۲۹۰ رفت که همون موقع من ۲۷۵ فروختم… الان نمیدونم ۱۱۸.۹۵ اگه بخرم از همونجا مستقیم میره تا ۱۲۴ که بفروشم یا نه؟
دوست عزیز شما محبت دارید مثل تعدادی کم که اینجا هستند و نوش جونتون داخل تحلیل های بنده اگر تشریف ببرید ۹۰درصد درست بوده با نهایت چند دلار بالا و پایین منم علمی شاید نداشته باشم ولی داخل صرافی بایننس خرید و فروش میکنم و تمام تحلیل های من بخاطر این درست بوده که تمام خارجی های دنیا قشنگ دارن کنار هم پول در میارن بجز دور از جون تعدادی دوستان فقط فقط ایرانی که همش دنبال …
من بعید میدونم دیگه پایین بره و دقیقا از چیزی که گفتم ۴دلار پایین تر پولبک زد به بالا چون باید ببینی پول کجا خوابیده روی چه قیمتی ولی امکان داره هفته جدید تتر دوباره تا محدوده ۶.۱۱ بره که نهایت بدبینانه میگم که اخرین قیمتی که میتونه ببینه قبل از سعودی شدن ۸۸دلاره که باز بعید میدونم به اونجا برسه چونکه اخرین حجم پول روی ۹۲ هست و اون میشه بدبینانه ترین حالت بازهم من هیچ وقت به کسی نگفتم بخرید یا بفروشید هرچه بوده خواستم کمکی باشم که اون هم کاری میکنن که ادم پشیمون بشه ولی اگر چیزی باشه دیگه فقط داخل تحلیل های اکانتم برید میگذارم چون اونجا هیچ کس نمیتونه کپی کنه یا بجات حرف بزنه انشاالله پرسود باشید:+1:
تا 140میره شک نکن
سلام داداش دیروز جوابتون رو گفتم ولی ظاهرا تایید نشده بعضی ادمها کاری میکنن که دیگه ادم دلش نمیخواد کمکی به کسی کنه ولی داخل تحلیل ها گذاشتم امکان داره توی این هفته اخرین اصلاح رو داشته باشه اونم نهایت تا محدوده ۹۲الی ۸۸ چونکه پول سنگینی اونجا خوابیده ولی به نظر خودم فکر نکنم این قیمتهارو ببینه ولی این بازار بعید نیست واگر اصلاح داشته باشیم اخریم اصلاح بازاره وبعد از اون همونجور که قبلا گفتم تا حدود ده ماه فقط میتونید سود بگیرید و در اخر نقد نقد بشید ولی باز هیچ وقت به کسی نگفتم بخرید یا بفروشید ولی چیزهایی که میدونم و خودم انجام میدم میگم شاید کمکی باشه برای بقیه و خدا نگاه دل ادمش میکنه و بهش میده موش جون دوستانی هم که سودشو گرفتم .