نظر من اینه وقتی پولت پودر میشه میاد این قیمت چه ارزشی داره برداشت کنی هولد کن بزار بمونه خدا بزرگه میره بالا این ارز عجله نکنید یا حق🫶🏻
با همین حرف مسخره از ۳۲ تا ۱۱ تومن هولد کردم فقط ضرر کردم ، رو ۱۱ نقد شدم الان چنده؟ ۳.۸ !! سواد ندارید هیچی نگید ، یه مشت ارز چرت تلگرامی خریدم ۱۰۰ میلیون ضرر دادم با همین حرفا ، پس خواش میکنم کسایی ک بلد نیستن اصلا ورود نکنن هروقتم نقد بشی یهتر از قبله، میجر ، ایکس ، حتی دوج کوین ، حتی اتریوم همه بهم ضرر دادن ، خدا نگذره از بختیاری که هرچی معرفی کرد رو ۲۵۰ درصد تو ضررم، بونک رو میگم ، اونایی ک مث من خریدن با حرف اون از خدا بی خبر میفهمن چی میگم ، اینو مینویسم واسه کسایی که هنوز امید دارن ب این بازار ، ممکنه یه شود ناچیز بهت بده ولی بدجوری نوسانتو میگیرن نگید نگفت ، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س ، جلوی ضرر رو هروقت بگیری منفعته ، بگیرید جلوی اون ضرر لعنتی رو ، بفروشید پولو اعصاب و روانتون رو راحت کنید ، بیش از ۳۰ ارز رو نمونه خریدم گذاشتم توی کیفم هروقت هوس اومدن اینجارو میکنم یه نگاه بش میکنم فرار میکنم ، اکثرشون نصف شدن، حتی سولانا حتی ریپل حتی دوج حتی اتر حتی ایاس حتی کاردانو حتی پپه حتی پولکادات حتی ایگن لیر حتی بیبی دوج حتی تون و نات کوین همشون ضرره همشووووون ، بسه بخدا بکشید بیرون خیر نمیده ، طلا میخریدیم بیشتر از کل سرمایه گذاری ۳ سال گذشته سود میکردیم
وقتی ۸۰ درصد اکثرا تو ضررن اصلا جرات نگاه کردن به کیف پول نداریم…جز هولد و صبر راه دیگه نیس..