هولد یا برداشت: کدام راه؟

نظر من اینه وقتی پولت پودر میشه میاد این قیمت چه ارزشی داره برداشت کنی هولد کن بزار بمونه خدا بزرگه میره بالا این ارز عجله نکنید یا حق🫶🏻

با همین حرف مسخره از ۳۲ تا ۱۱ تومن هولد کردم فقط ضرر کردم ، رو ۱۱ نقد شدم الان چنده؟ ۳.۸ !! سواد ندارید هیچی نگید ، یه مشت ارز چرت تلگرامی خریدم ۱۰۰ میلیون ضرر دادم با همین حرفا ، پس خواش میکنم کسایی ک بلد نیستن اصلا ورود نکنن هروقتم نقد بشی یهتر از قبله، میجر ، ایکس ، حتی دوج کوین ، حتی اتریوم همه بهم ضرر دادن ، خدا نگذره از بختیاری که هرچی معرفی کرد رو ۲۵۰ درصد تو ضررم، بونک رو میگم ، اونایی ک مث من خریدن با حرف اون از خدا بی خبر میفهمن چی میگم ، اینو مینویسم واسه کسایی که هنوز امید دارن ب این بازار ، ممکنه یه شود ناچیز بهت بده ولی بدجوری نوسانتو میگیرن نگید نگفت ، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س ، جلوی ضرر رو هروقت بگیری منفعته ، بگیرید جلوی اون ضرر لعنتی رو ، بفروشید پولو اعصاب و روانتون رو راحت کنید ، بیش از ۳۰ ارز رو نمونه خریدم گذاشتم توی کیفم هروقت هوس اومدن اینجارو میکنم یه نگاه بش میکنم فرار میکنم ، اکثرشون نصف شدن، حتی سولانا حتی ریپل حتی دوج حتی اتر حتی ایاس حتی کاردانو حتی پپه حتی پولکادات حتی ایگن لیر حتی بیبی دوج حتی تون و نات کوین همشون ضرره همشووووون ، بسه بخدا بکشید بیرون خیر نمیده ، طلا میخریدیم بیشتر از کل سرمایه گذاری ۳ سال گذشته سود میکردیم

وقتی ۸۰ درصد اکثرا تو ضررن اصلا جرات نگاه کردن به کیف پول نداریم…جز هولد و صبر راه دیگه نیس..‌