تحلیل بنیادی ارزهای دیجیتال

درود آقای روحی،آقای بی نا م،آقای موحد،خداییش یه تحلیل بذارید،من دیروز خریدم،ریخت،بعد ترسیدم با ضرر زیاد فروختم.بعد اومد بالا،از طرفی روی 80 سنت خریدم.و روی 50 سنت خارج شدم که خرید کنم.داشتم تعداد سونیک ها رو زیاد می کردم،2 روز هم خیلی عالی بود،روز سوم نتونستم بخرم،خلاصه خیلی تو ضررم،قبلش هم یه 70 درصد روی بونک ضرر دادم،الان پولم بک چهارم شده،اگه میتونید کمک بدید.الان ورود کنم؟؟

بیا کانال آنلاین همه کمکت میکنیم. روحی و موحد و دیگران اونجا عضو شدند. اینجا فقط استرس هست.
Frindly_Sonic
کانال

تلگرام

بیا کانال آنلاین همه کمکت میکنیم. روحی و موحد و دیگران اونجا عضو شدند. اینجا فقط استرس هست.
Frindly_Sonic
ک ا ن ا ل

ت ل گ ر ا م

Frindly_Sonic

ک ا ن ا ل

ت ل گ ر ا م

بیا آنلاین همه کمکت میکنیم. روحی و موحد و دیگران اونجا عضو شدند. اینجا فقط استرس هست.

Frindly_Sonic

ک ا ن ا ل

ت ل گ ر ا م

Frindly_Sonic

ک ا ن ا ل

ت ل گ ر ا م

Frindly_Sonic

ک ا ن ا ل

ت ل گ ر ا م

درود گرامی، در 2 ساعته و 4 ساعته الگوی « فنجان و دسته» شاید بزند، فنجان کامل شده(اوج 0.5316)، دارد دسته میسازد، کف دسته بالاتر از کف فنجان(0.41 دلار)، به احتمال زیاد بسته شود. پس احتمال زیاد پایینتر از 0.44 نیاید. بین 0.505 تا 0.44 کف دسته میتواند باشد.
بقیه اش با خودت.
کامل شدن دَسته احتمال است حتمی نیست.
ساعت 18:00

اشتباه بزرگت این بود که هی خریدو فروش یا از این شاخه به اون شاخه ..یا تو اصلاح… عوض این که میانگین کم کنی از ترس فروختی. چرا این کار میکنی عزیز من .فقط پولت آب میشه. هیچ موقع با ضرر خارج نشو حالا ریزش هم که کرد بزار بکند به هر حال بر میگردد. یا خرید میکنی انشالا که جبران بشد..:rose: