دوستان ببینید من عرض کرده بودم تا ۸۰۰۰۰ میاد وعرض کرده بودم عجله نکنید تا نزدیک های ۹۷۵۰۰ میره بالا آقای رایان هم دقیقا پیگیر عرض های بنده بودن امیدوارم تا الان پرسود باشد ساعت ۹ هم نوشته بودم ۱۰ ریزش شروع میشه که شد دم عیدی پیام آخرم رو میزارم هر جور هر کس خواست عمل کنه ولی تا فردا ساعت 11/10 صبح ریزشی وبعد در صرافی های ایرانی بسته میشه وظاهرا خبرهای بدی هم هست هم توکن آزاد میکنن هم از صرافی های مهمی حذف میشه خواهشا دقت کنید وتازه بعد از معلوم نیست چند روز که باز بشه قیمت بیت ومسایل اقتصادی وسیاسی دنیا به کدوم سمت میره پیشنهاد میکنم بفروشید ونقد باشید سود نکردن بهتر از ضرر هست واین ارز با رشد زیادی که کرده الان تقریبا سوخت شده وچون حجمش دست چند نفر هست صرافی های دیگه روی خوشی نشان نخواهند داد وتازه کاربرد زیادی مثل بعضی ارزها نداره دوستان مواظب باشید به حال وروز ارزهای تلگرامی دچار نشید چون اگر مثل سابقه قبلی این ارز اذیت کنه واقعا همه رو بیچاره میکنه میتونه قیمت تا ۸ الی ۱۰ هزار تومان افت کنه موفق باشید
سلام اگه میشه اسمتونو بنویسین . ما هم از تحلیلاتون استفاده کنیم
قبلنم گفتم تحلیل شما ۱۰۰ درصد دقیقه
دست حق نگهدارت خیلی کامل و دقیق گفتین . ممنونم .
ممنونم از لطفتان
دوست عزیز حق با شماست در کلیه صرافی ها در تاریخ مقرر معاملات بیناری بسته میشه ولیکن با نام جدید بعد از تغییرات از سر گرفته میشه لطفا" پست شما باعث سردرگمی در دوستان می شود
دوست عزیز سلام
شما که به تایید کهنه سرباز خوب دارید تحلیل میکنید
لطفا ردی پروفایلت اسم بزار تا ما بهتر بشناسیمت و بتونیم از راهنمایی های شما استفاده کنیم
دوست خوبم
اسمت بزار رو پروفایلت تا بشناسیمت و از تحلیل هات استفاده کنیم ممنون
کو الان ساعت ۱۰:۳۰هست نریخته هنوز
دوست عزیز بعد تغییر نام با همون قیمت شروع میشه با چه دلیلی میگی میاد ۱۰ هزار؟؟