دوستان، در پاسخ به یکی از کاربران که گفته بود رسیدن این ارز به ۱۰۰ دلار یک توهم است، مجدداً نظر خودم را اینجا مطرح میکنم. لطفاً منطقی نظر بدهید.
توهم؟ منظورت چیه؟
فرض کن قیمت این ارز به ۱۰۰ دلار برسه. با ۴۵ میلیون توکن در گردش، مارکت کپ آن ۴.۵ میلیارد دلار خواهد شد. آیا چنین رقمی غیرمنطقیه؟
ارزی مثل PEPE که هیچ کاربرد خاصی نداره و صرفاً به خاطر هیجانات مردم رشد کرده، تونسته رتبه ۳۰ بازار رو به دست بیاره. حالا MAGA Trump که تا امروز بیش از ۲ میلیون دلار برای کهنهسربازان بیخانمان و مبارزه با قاچاق کودکان کمک کرده، علاوه بر نام بحثبرانگیزش که میتونه بهراحتی پامپ بشه، فقط کافیه توسط یک شخص مهم حمایت بشه تا دوباره در مرکز توجه قرار بگیره.
با این شرایط، رسیدن به این قیمت که تو اون رو “توهم” میدونی، نهتنها ممکنه، بلکه کاملاً محتمل به نظر میرسه.
به نظرت عجیب نیست که هولدرهای اولیه این ارز هنوز توکنهای خودشون رو نفروختن؟ ارز اصلی ترامپ که خودش ازش حمایت کرد، با ۲۰۰ میلیون توکن در گردش از ۱۰ دلار به بالای ۷۰ دلار رسید—اون هم در شرایطی که مخالفان زیادی داشت و باعث شد دیدگاه خیلیها نسبت به بازار منفی بشه.
بعد از عرضه اون میمکوین، بازار تحت تأثیر قرار گرفت و MAGA Trump هم ریزش سنگینی رو تجربه کرد. با این حال، حتی در همون شرایط، هولدرهای اصلی دست به توکنهاشون نزدن. این نشون میده که پشت این پروژه تفکری قویتر از یک پامپ و دامپ ساده وجود داره.
پس لطفاً بهجای مسخره کردن، ناامید کردن یا امید واهی دادن، منطقی صحبت کنیم. خیلیها تحت تأثیر همین نظرات احساسی، تصمیمات نادرستی در خرید و فروش میگیرن. اگر زمانبندی درست نباشه و معاملات صرفاً بر اساس هیجان انجام بشه، نتیجهاش فقط ضرره.
پس خواهش میکنم کامنتهای متناسب با شرایط بگذارید. ناله کردن یا شادی بیدلیل، هر دو غیرمنطقی و مسخرهست. یا سنتون کمه، یا تجربهتون پایینه.
در ضمن، به حرفهایی مثل کافهترید، آلون و امثال این افراد توجه نکنید. اگر کسی میگه این ارز به ۲ سنت میرسه، بیاد تحلیل خودش رو بذاره، اگر منطقی باشه، میخونیم و حتی تشکر هم میکنیم.
دوست عزیز توی این بازاری که هر روز چندتا میم کوین وشت کوین لیست میشه. یه میم کوین بخواهد به ۱۰۰دلار برسه. غیرممکن هست حالا تعداد توکنش هرچقدر هم که میخاد باشه .ارزهای لایه ۱ با برنامه وتیم خیلی قوی نمیتونن به این قیمتها برسن اینکه دیگه جای خود رو داره .مخصوصا توی این یکی دوسال میم کوین وشت کوین ها رو وقتی پامپ میکنن تو بالاترین قیمت تیمش،خالی میکنه و میره و دیگه به ده بیست درصد قیمت پامپش،نمیرسه هزارن هزار موردش هست که میتونی نگاه کنی در عرض سه چهار ساله حداقل ۸۰ تا ۹۹درصد از قیمتهاشون ریخته و به ده بیست درصد قیمت سقفش برنگشته .نهنگها که پامپ میکنن جیب امثال من وتو خالی میکنن و میرن سراغ یه ارز جدید دیگه .بعد منو شما میخریم و میگم توی این بازار صبر میخاد صبر هی صبر میکنیم و پولمون ذره ذره آب میشه ومیره خداوکیلی اینجا چند نفر از وقتی که وارد این بازار شدن سود کردن .حالا شاید چند نفر شانسی یه ارزی رو خریدن و سود کردن اون ملاک نیست .بالای ۹۵درصدمون توی ضررهستیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر
شما پیدا کن من یه جایی تارگت صد دلاری داده باشم ؟
من تایید نمیکنم اون حرف شخص رو برای تارگت صد دلاری، ولی از اینبرم اینکه این توهم نمی تونن بپذیرم
حرفم این بود
شما پیدا کن من یه جایی تارگت صد دلاری داده باشم ؟
من تایید نمیکنم اون حرف شخص رو برای تارگت صد دلاری، ولی از اینبرم اینکه این توهم باشه، قابل هضم نیست
حرفم این بود
من با شما موافقم تقریبا هم نظریم. در پیام های قبلی نوشتم عملا قرار نیست همه سود بکنند ، حرفم همیشه در جواب کسانی بوده که با نیشخند و کنایه و مسخره کردن دیگران کامنت میذارن، ما توی بازار دیدیم یه ارزی مثل استلار همیشه روی قیمت هشت سنت خودش به مدت نزدیک سه سال قفلی زد ، اینکه تعداد توکن ها زیاد باشه یا کم باشه باید در عمل در بازار واقعی باشند خیلی مهمه، این ارز با این تعداد توکن و با فعالیت های انسان دوستانه ی خودش عملا رشد خوبی میتونه داشته باشه،
تیک طلایی رو به هر پروژهای نمیدن، بعد از اون ریزش سنگین، گرفتن این تأییدیه یه اتفاق مثبت و نشوندهنده رسمیت پروژه بود، اگه کلاهبرداری بود، توییتر همچین تأییدی بهش نمیداد، منظور حرف من دیدن اتفاقات خوب یک ارز هم هست، پیش بینی بازار کار سختیه انتظار داشتن از این بازار هم به نظرم مسخره ست ،
تیم فعالی داره ولی با بد اتفاقی روبرو شدند یه میم کوئن از خود ترامپ… خودشون هم شوکه شدند قطع به یقین ،
توی همون شب من چک کردم هولدرای اصلی که تقریبا ده نفر بودند هنوز دست به فروش ارز خودشون نزدند،
خیلی از دوستان عقیده بر این دارند که این ارز خیلی به ترامپ وابسته ست منم هم عقیده م ولی باید در نظر داشته باشیم بخاطر فعالیتی که درزمینه انسان دوستانه انجام میدن با خیلی از میم کوئن های بیهوده و بی ارزش مقایسه ش نکنیم،
پس فقط بعلاوه احتمال اینکه بخاطر یه برخورد ترامپ پامپ بشه
یه چیز دیگه هم باید در نظر بگیریم که ممکن بخاطر همین فعالیت های انسان دوستانه ی میم کوئن ماگا ترامپ هم شاهد رشد چشمگیری باشیم
بعد از اون دامپ وحشتناک این ارز چند تا اتفاق خوب افتاد
خرید و فروش بر بستر bnb
تیک آبی تبدیل به تیک طلایی شده که اعتبار پروژه رو خیلی بالا برد فقط سازمان ها و شرکت ها عملا میتونن تیک طلایی بگیرند باید احراز هویت قانونی خودش رو طی کنند که به رسمیت شناخته بشه
و از یک طرف اسم ترامپ به ماگا تبدیل شد
موفق باشید
امروز شنبه بیست و پنج اسفند هزار و چهارصد و سه این حرف رو زدی ،
قیمت سی سنت.
انصافا اگر این پروژه رشد چشمگیر نداشت همینجا ازت تعریف میکنم میگم دمتگرم ، من اشتباه کردم
ولی اگر داشت کامنت میذاری و میگی اشتباه کردم
موفق باشی و پر سود