توضیحات درباره ارز و ریسک‌های آن

سلام، تا ۲ ساعت دیگه این عرض قفل میشه و کسی نمیتونه خرید و فروش کنه، احتمالا نهایت قبل بسته شدن به ۱.۲ دلار برسه و این یه ریسکه،شما تا یک هفته نمیتونین به پولتون که صرف خرید این ارز جذاب شده دست بزنید،بعد از باز شدن با اسم جدید ممکنه قیمت ۴ دلار رو ببینید که ناشی از هیجان بازار است و طبق پیشبینی و روال قبلی باینری روی ۴ دلار و ۳ دلار بالا و پایین بشه ، که برای نوسانگیری خیلی ارز جذابیه، اما حواستان باشد که ممکنه تیم تشکیل دهنده این ارز کل موجودی شون رو قبل از باز شدن ارز خارج کنند و بخواهند دوباره مثل باینری از ۰.۰۱ دلار استارت بزنند و این خیلی بد میشه برای کسانی که به پولشون نیاز دارند برای کوتاه مدت و در این صورت هم به نظر من در بلند مدت که بالای ۲ ماهه از دید منه این ارز میتونه خودشو تا نرخ کنونی یعنی ۱ دلار بالا بکشه.

دو ساعت بیشتر شد…
بر چه اساسی با این حرفاتون باعث ضرر باقی میشید

دوساعتت تموم شد

از دوشنبه ۱۱ صبح قفل میشه

سلام این زمان طبق اطلاعات ارائه شده توسط تیم باینری بود و اینکه تاخیر انداختند و بنا شده دوشنبه این کار رو انجام بدهند که دست من نیست، تا آخرین لحظه ساعت شروع معاملات شنبه آمریکا بوده که ظاهرا کارهاشون آماده نبوده، حالا با نتونستن سکه اضافه کنند و یا نتونستند بکشند بیرون و یا نتونستند سکه بیشتر بخرند، نقشه شون چیه الله اعلم، ولی فارغ از زمان نظرم هنوز همینه

رفت دوشنبه، ظاهرا تمدیدش کردند

درسته ، فکر کنم نظر تیم توسعه دهنده اش عوض شده و یا اینکه میخواستن ببینند واکنش بازار چیه!، خدا میدونه نقشه شون چیه ولی من نظرم هنوز به قوت خود باقی است ، ریسک پر استرس و جذابیه برای نگه داشتن، ظاهرا تا ساعتی که گفتند شنبه تغییر نام میدن واکنش بازار مثبت بوده و آمار نشون میده با وجود اینکه سکه آزاد کردند کمتر سرمایه ای خارج شده، گفتم احتمالا تا ۱.۲ دلار بره و بعد قفل بشه و من خودم ۲۰۰ میلیون تومن که میشه نصف سرمایه م رو روی ۱.۱ دلار رسید کشیدم بیرون و نصف رو نگه داشتم، البته من نوسانگیری میکنم روی این ارز و میره ۰.۸ یا کمتر میخرم و میاد بالای ۱ دلار سیو میکنم، الحمدلله ۲۰۰ میلیون اصل پولم بوده که سیو کردم و حالا ۲۰۰ تا که سودم بود گذاشتم برای تیری در تاریکی، یا میشه ۱ میلیارد یا میشه ۲ میلیون

پس چراتوتبدیل بسته شده