پیشنهاد برای خرید شرکت‌های معتبر چینی

سلام ارادت

یه توضیحی بمنم میدین لطفا دوستان ؟

مهاجرت چجوریه

پاداش چجوری میدن

تایمر چیه

من فقط ماین کردم ۲ سال قبل و دیگه هیچ اطلاعی نداشته و ندارم
هفته قبل احراز کردم و همه ۹ مرحله سبز شد

اما هنوز چیزی داخل کیفم نیومده

ممنون میشم

سلام داداش
زمانی که کی وای سی تمام شد و مرحله ۹ هم سبز شد،مقداری از ارز استخراجی شما به پای بروزر شما منتقل میشه این که میگم مقداری بخاطر اینه که بستگی داره چند درصد از داراییت مربوط به استخراج خودته و درصدی از اون مربوط به پاداشی میشه که ابزار زیر مجموعه هات بهت تخصیص داده میشه
اگر توی قسمت مینت وارد بشی مشخصه چه مقدار خودت استخراج کردی و چه مقدار پاداش از زیر مجموعه هات قراره دریافت کنی
اون تایمر هم که فرمودی مدت زمانیه که برات تعیین کردن زیر مجموعه هات کی وای سی کنن
چون اگر تایید نشن اون پاداش سوخت میشه
اگر زیر مجموعه داری قبل از پایان زمان تعیین شده بهشون بگو تا کی وای سی کنن
وگر نه تعداد زیادی از ارزهات سوخته میشه

قربونت برم با مرام

۶ تا زیر مجموعه داشتم

خودم با کارت فیک و با بدبختی و هزینه کی وای سی کردم رفیق

ینی عمرا اونا همچین لطفی در حق من بکنن

فک کنم زده بود نسبت رو ۹۳ به ۷

ینی ۷ درصد میسوزه ؟

فدای سرت

شماهم با کارت فیک و تبعه کشور دوم احراز کردی؟

پدرمون درومد بخدا

نمیشه از ملت توقع داشت بیان چند ساعت وقت بگذارن برا احراز

خیلی اقایی ای ولا برا وقتی ک گذاشتی

ممنون میشم راهنمایی کنی مجدد

درود
وقتی میگی ۹ مرحله سبز شده حتما واریز کردن وگرنه ۹ سبز نمیشد شایدم آدرس ولتتو تغییر دادی واریز شده ولت اولت که اگه ۲۴ کلمه ولت اولتو نگه داشتی با همون برش گردون اگرم نگه نداشتی به هیچ عنوان قابل بازیابی نیست ، برو گزینه ۹ آدرس ولتو چک کن بعد برو داخل گزینه ۶ انتهاش آدرسی که واریز میکنن ببین همونه؟ گزینه ۳ هم باید همون باشه، اگه دیدی یکی نیست برو گزینه ۲ ولت جدید بساز بزن گزینه ۳ و بعد از ۲۴ ساعت بزن داخل گزینه ۶ و ۲۴ کلمتو جای امن ذخیره کن، تاکید میکنم قبل از ایجاد ولت جدید اون ۳ گزینه رو چک کن اگه هر ۳ یکی بود به هیچی دست نزن و با رمز ۲۴ کلمه ای که داری برو داخل ولتت، صد درصد واریز شده چون میگی ۹تا گزینه سبزه

الان چک کردم دیدم متاسفانه هنوز مرحله ۹ من زرده بعد یه هفته از احرازم با کارت فیک:smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses::smiling_face_with_sunglasses:

طبیعیه ؟

چکار کنم عزیز ؟؟

سلام ارادت

من چک کردم مرحله ۹ هنوز زرد رنگه

موردی داره ؟

اگه گزینه های ۱ الی ۸ سبزه فقط صبر، گزینه ۹ دست ما نیست و موقع واریز سبز میشه، داخل گزینه ۷ رو چک کن اگه سبز بود یعنی تایید شده و رفته واریز، احتمالا ازت تاییده آدرس ولتتم بخواد، قبل از اینکه تایید کنی حتما آدرس رو چک کن که با آدرس ولتت یکی باشه. ضمنا شما گزینه ۵۰ ۵۰ رو انتخاب کردی و کارت تابعیتی خریدی و شک نکن کارت درست بوده ، پس هیچوقت نگو فیک و تقلبی و… وقتی ایران تحریمه، گزینه ای جز خرید کارت تابعیتی سراغ داشتین؟ پس نگین با کارت فیک زدم. مراحل کی وای سی مخصوصا سلفیتونو اگه درست طی کرده باشین داخل گزینه ۷ تنتتیو مینویسه یعنی تایید آزمایشی، به رنگ نارنجی، بعدا احتمال سلفی مجدد هست و هروقت سبز شد میره واریز، مدتش مهم نیست شاید یکروزه تایید بشه شاید دو ماه حتی بیشتر، بستگی به تایید ۳ ولیدیتور از ۳ کشور مختلف داره. مهم سبز شدن ۷ و ۸ هست که شده، شک نکن تایید و واریز خواهد شد