درخواست آموزش در مورد ارز دیجیتال

سلام رفقا دوست دارم یه پست اموزشی بزارم اگه موافقین لایک رو بزنین یکم انرژی بگیرم…

تو اگه واقعا دنبال این بودی که هم وطنت سودکنه دنبال لایک نمی گشتی
پس همون بهتر که نذاری

بنظرم برو خودت آموزش ببین به جا مسخره بازی اینجا چت های قبلت هست همش آبرو بر…

خدایا شکرت…این جمله کوتاه بنده از هزار فحش بدتره برات،

خب چرا تو سود کنی؟ بنده این همه وقت گذاشتم یاد گرفتم زحمت کشیدم خواب نداشتم هزینه کردم فلان بیسار بعد شما و هم وطنامون سود کنن اونم تخلیل مفتکی؟ و خدایی نکرده خدایی نکرده تحلیل اشتباه در بیاد هرچی از دهنتون در میاد به طرف میگین…خیر من اینجا یاد گرفتم دیگه تحلیلی نزارم چون میدونم تحلیل بزارم سود کنین میگین پول خودم بوده یا نمیدونم شانسی بوده و خیلی چیزای دیگه متاسفانه این صفحه جم یه عده بچه سال هستن هنوز حرمت و احترام رو یاد نگرفتن بعدش نکته دیگه از دیس ها مشخصه دوست ندارین پس بلاتکلیف بمونید مانا باشید

تو تا این ساعت ۱۰۱ درصد از تحلیلات اشتباه درآمده لطفا ساکت باش هرچی بیخوابی کشیدی احتمالا مال نگهبانیه احتمال حراست جایی باشی خخخ

قربون اون شکل ماه کوچولوت برم تحلیل های من ۱۰۱ تاش به قول شما اشتباه س هرچی باشه بنده نمیرم یوتیوب یا اپارات سرچ کنم بیت ایا میریزه یانه، بعد وقتی میبینی بیت نمیریزه و کلیپی که دیدی اشتباه در اومده، نمیدونم میخوای به چی برسی میخوای خودتو به کی ثابت کنی؟جالب تر قضیه میدونی کجاس؟ وقتی می ببینم حرفات بدون هیچ تحلیلی و عدم ثبات تکنیکالی، میای اینجا بلغور میکنی شما اگه تحلیلگری بسم الله به قول مجید دوتا خط بکش تویه تحلیل ها حداقل ما بدونیم دستات نمی لرزه عزیز ،من کاری ندارم اطلاعات دیگران کپی میکنی چه به اشتباه چه به درست ولی کم دیگران سرکوب کن چون از بدترین بدترینا هم بدتری…یه نکته دیگه حواست به صحبت هات هم باشه بچه ،چون دفعه بعد دیگه با ملایمت باهات صحبت نمیکنم سبیلامو برات اماده میکنم…

تو همونی هستی که تحلیل گذاشتی جم زندگی دوباره
تاحالا با تحلیل های اشتباهت چند نفرو بدبخت کردی
همون تحلیل نذاری سنگین تری

دلش خوشه تحلیل میزاره