درود آقای روحی میشه یه تحلیل بذارید.ممنون میشم.اگر با نظر شما حرکت کنم ولو اشتباه هم باشه خیلی بهتر از این هست که خودم تصمیم بگیرم.چون خیلی بیشتر تو ضرر میرم.حتی اگر الان هم نمیذارید،هر وقت صلاح دانستید بذارید.تا یه مدت که شاید با ضرر کمتری خارج بشیم.من خیلی زیاد تو ضررم
سلام خوبی دوست خوب آقا روحی و آقا مقدم گفتند بیام دنبال،شما امکان داره بیای داخل هاب تحلیل برات بزنم دیشب به دوستان گفتم چه اتفاقی قرار بیوفته که اگر در ضرر هستی سریع خارج بشی
سپاس از لطف شما، همانطور که مشاهده کردید دیسلایک ها از لایک ها بیشتر است، باید قبول کنید که مسئولیت معاملات را خودتان بعهده بگیرید. اینجا اگر تحلیلی گذاشته میشود جهت دیدگاه بهتر و بیشتر از چارت هست. برای معامله و ترید ابتدا باید آموزش تکنیکال ببینید و با د سود و ضرر کار را پیش ببرید.
سپاس از لطف شما، همانطور که مشاهده کردید دیسلایک ها از لایک ها بیشتر است، باید قبول کنید که مسئولیت معاملات را خودتان بعهده بگیرید. اینجا اگر تحلیلی گذاشته میشود جهت دیدگاه بهتر و بیشتر از چارت هست. برای معامله و ترید ابتدا باید آموزش تکنیکال ببینید و با حد سود و ضرر کار را پیش ببرید.
سلام خوب هستی هنوز داخل ضرر هستی یا خارج شدی