رکورد تعداد آدرس‌های فعال ریپل

:fire:افزایش ۴۵ درصدی حقوق کارگران در سال ۱۴۰۴

:fire:حداقل حقوق و دستمزد کارگران با تصویب شورای عالی کار در سال آینده به میزان ۴۵ درصد افزایش یافت.
بن کارگری ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، پایه سنوات ۲۸۲ هزار تومان، سایر سطوح ۳۲ درصد به علاوه ماهی ۹۳۰ هزار تومان افزایش یافت.

درصورتی که این تصویب بشه سال دیگه یه تورم کمر شکن ایجاد میشه دلیلش رو میدونید :white_check_mark:

خب آقای اقتصاددان وبا سواد شما که حقوق یک کارگر رو علت تورم وگرانی می‌دونی
اول بگو چرا تورم کشور از حقوق کارگران جلو افتاده وحقوق همین کارگر 200درصد از تورم جامونده واین افزایشها دردی از دردهای بی پایان این قشر رو کم نمیکنه؟
دوم شما از چه قشری از این جامعه هستید که چنین نظری در مورد افزایش حقوق این قشر مظلوم دارید؟
با کمال احترام منتظر پاسخ شما و نظرات سایر دوستان هستیم

دولت پس و پیش افزایش حقوق به مردم لطف داره، حتی 1 لحظه هم از یاد مردم غافل نمیشه، خیالت راحت، اصلا ضعف در جیب مردم از برنامه های دولت هست

دوست عزیز، سپاسگزارم که نظرتان را به اشتراک گذاشتید و به موضوعی که اهمیت زیادی برای همه ما دارد توجه کردید.

ابتدا باید بگویم که هدف من از بیان این موضوع، بی‌ارزش شمردن تلاش‌ها و حقوق کارگران نبود. بلکه قصدم پرداختن به یک مسئله اقتصادی است.

تورم یک پدیده چندعاملی است و نمی‌توان آن را به یک دلیل خاص مانند افزایش حقوق کارگران نسبت داد. اما یکی از عوامل اصلی تورم، افزایش نقدینگی در جامعه بدون پشتوانه تولید واقعی است. وقتی دستمزدها افزایش پیدا می‌کند ولی به همان نسبت بهره‌وری و تولید افزایش نیابد، این می‌تواند منجر به فشارهای تورمی شود.

همچنین، با اینکه کاملاً حق با شماست که حقوق کارگران باید متناسب با تورم افزایش یابد، اما نیاز داریم به تأثیرات جانبی این سیاست‌ها نیز توجه کنیم تا این افزایش حقوق به بهبود واقعی زندگی این قشر مظلوم منجر شود.

در مورد این‌که از چه قشری هستم، باید بگویم که هدف من تحلیل بی‌طرفانه مسائل اقتصادی است و تلاش دارم از منظر علمی به این موضوع نگاه کنم.

منتظر نظرات و دیدگاه‌های ارزشمند شما و دوستان دیگر هستم.

با سلام و احترام به شما و همه کارگران زحمتکش که ستونهای اصلی اقتصاد کشور هستید.
ابتدا تأکید کنم که حقوق کارگران قطعاً علت اصلی تورم نیست، بلکه ناکارآمدی سیاستهای کلان اقتصادی، تحریمها، کاهش بهره وری، و مدیریت نادرست نقدینگی از عوامل اصلی تورمِ ویرانگرِ سالهای اخیر بوده است. حق با شماست که حقوق کارگران نه تنها از تورم عقب مانده، بلکه افزایش های اخیر هم در برابر فشار معیشتی ناچیز است.

نکته اول: افزایش ۴۵ درصدی حقوق در سال ۱۴۰۴ اگر همزمان با رشد بهره وری و کنترل تورم نباشد، ممکن است به چرخه «تورم دستمزدی» دامن بزند (یعنی بنگاه ها برای جبران هزینه های بالاتر، قیمتها را افزایش دهند). اما مشکل اصلی اینجاست که این افزایشها واکنش دیرهنگام به تورمِ انباشتهِ سالهای قبل است، نه علت آن.

نکته دوم: من خودم از قشری هستم که هر ماه با افزایش قیمتها دستوپنجه نرم میکنم و دغدغه عدالت اجتماعی دارم. اعتراض من به «سیاستهای تک بُعدی» است، نه به حقِ مسلم کارگران! اگر دولت و نهادهای اقتصادی، همزمان با افزایش دستمزدها، از طریق مهار تورم، حمایت از تولید داخلی، و توزیع عادلانه ثروت، فشار بر قشر کارگر را کاهش ندهند، این افزایشها تنها یک مُسکن موقت خواهد بود.

کارگران سزاوار زندگی آبرومندانه اند، اما تا زمانی که ریشههای تورم (مانند کسری بودجه، چاپ پول بیپشتوانه، و ضعف تولید) درمان نشود، افزایش دستمزدها به تنهایی نمیتواند شکاف درآمدی و گرانی را جبران کند.
امیدوارم با همدلی و فشار بر مسئولان، به جای مقصر دانستن یکدیگر، خواستار اصلاح ساختارهای معیوب اقتصادی شویم..

دوست عزیز، سپاسگزارم که نظرتان را به اشتراک گذاشتید و به موضوعی که اهمیت زیادی برای همه ما دارد توجه کردید.

ابتدا باید بگویم که هدف من از بیان این موضوع، بی‌ارزش شمردن تلاش‌ها و حقوق کارگران نبود. بلکه قصدم پرداختن به یک مسئله اقتصادی است.

تورم یک پدیده چندعاملی است و نمی‌توان آن را به یک دلیل خاص مانند افزایش حقوق کارگران نسبت داد. اما یکی از عوامل اصلی تورم، افزایش نقدینگی در جامعه بدون پشتوانه تولید واقعی است. وقتی دستمزدها افزایش پیدا می‌کند ولی به همان نسبت بهره‌وری و تولید افزایش نیابد، این می‌تواند منجر به فشارهای تورمی شود.

همچنین، با اینکه کاملاً حق با شماست که حقوق کارگران باید متناسب با تورم افزایش یابد، اما نیاز داریم به تأثیرات جانبی این سیاست‌ها نیز توجه کنیم تا این افزایش حقوق به بهبود واقعی زندگی این قشر مظلوم منجر شود.

در مورد این‌که از چه قشری هستم، باید بگویم که هدف من تحلیل بی‌طرفانه مسائل اقتصادی است و تلاش دارم از منظر علمی به این موضوع نگاه کنم.

منتظر نظرات و دیدگاه‌های ارزشمند شما و دوستان دیگر هستم..

بله درست…چطور شد چطور شد افزایش حقوق سران و مزدوران و گردن کلفتها تورم ایجاد نمی کند اما چندرغاز افزایش حقوق کارگر و کارمند و بازنشسته تورم ایجاد می کند ؛ تف بر این مذهب و مسلک یه لا قبا…