پیش‌بینی روند بیت کوین و ریپل

یە عدە کە پای ندارند و ماین نکردند، و با این پروژە، هیچ آشنایی ندارن، مرتب سم‌پاشی میکنن و خودشونو دلسوز مردم نشون میدن… چەکسی ازشما نظر خواستە؟
از این همە حرف مفت، چی عایدتون میشە؟
برین بەزندگی‌تون برسین، اگە دلسوز هستین. دلسوز خودتون باشین کەاینجا عمرتونو تلف نکنین.
توهین می‌کنین، تمسخر دیگران، شدە کار روزمرەتون. ادب و نزاکت رو قورت دادین و…حیا رو استفراغ کردین
چکار بە این پیشگامان پایدارین؟
مگە ما اومدیم توی پیج‌های دیگە و سرک بکشیم و شمارو مسخرە کنیم و تحلیل‌های آنچنانی بزاریم و مردم رو وادار بکنیم کە راهی رو برن کە ما می‌پسندیم؟

حسادت دارە شمارو می‌ترکونە…خیلی خیلی جای تٲسف دارە .

پیشگامان عزێز! حواستون باشە…پای همان پروژەایە کە همین تیپ آدم‌های فضول و سرخوردە و حسود و بدبین، سالهن می‌گغتن کلاهبرداریە…حالاهم میگن ریزش شدید توی راهە…و
مطمئن باشین روزی بە ریش همەی اونایی خواهندخندید کە زود، پای‌هاشونو مفتِ مفت فروختن👌

برادر من فعلا به ما میخندن که از ۲۰۰ دلار افتاده ۱/۴ دلار

چند تا داری عزیزم؟من خودم ۱۲۰۰ تا استخراج کردم تو ۲/۴ دلار هم ۴۰۰۰ تا خریدم ولی آخه یعنی چی ارزی که از ۲۰۰ دلار تو ۳ شب افتاده چرا نباید بره بالا اگه پاسخ خوبی داری لطفاً راهنمایی کن

درود دوست محترم ، اصلا جاي نگراني ندارد ، محض اطلاع كل تعداد ايرانيهايي كه در شبكه پاي نتورك مشترك هستند بسيار بسيار اندك هستند ، حتي كمتر از نيم درصد از كل هستند ! بنا بر اين نه منفي گرايي و نه مثبت گرايي اين هموطنان محلي از اعراب ندارد ، اگر دقت بفرماييد اغلب پايونيرهاي اين شبكه را كشورهاي پر جمعيت شرق آسيا تشكيل ميدهند ، حالا يه تعداد اندك از هموطنان ما هم جزئي از اين مشتركين هستند كه اصلا خودشون هم نميدونند دنبال چي هستند ، فقط ياد گرفتن اينجا حضور پيدا كنند و با مطرح كردند مسايل متفرقه به بحث و توهين به همديگر بپردازند ، براي مثال يكي از آقايان هست كه با نام مستعار اسكپتيك وايز گاهي در اين جمع حضور پيدا ميكند و با الفاظ بسيار بدي سايرين را مورد خطاب قرار ميدهد !!! همين امروز يك پيام گذاشته بود مبني بر اينكه نيكولاس ايرانيها را به باد معده خودش هم حساب نميكند !!
كاملا پيداست ايشان چون نتوانسته يا نخواسته تعدادي از اين ارز ديجيتال ( پاي ) را بدست آورد الان از روي حسادت هر بار كه اينجا حضور پيدا ميكنه فقط با توهين و سرزنش نسبت به ديگران اندكي خودش را آرام ميكند ، بنا بر اين بنده توصيه ميكنم كه دوستان محترم مطلقا نسبت به اين تيپ از افراد بي توجه باشند و صرفا از طريق منابع معتبر اطلاعاتي را كه در اين خصوص نياز دارند پيگيري بفرمايند .

داداش قبل از اینکه شبکه باز بشه اون قیمتها هیچ ربطی به قیمت اصلی نداش پای با ۱.۸ دلار باز شد و تا ۷۰ سنت هم سقوط کرد و به نزدیک ۳ دار رسید والان هم قیمتش همینه ،پای طبق گفته تیم برنامه های دارند که جای فیات رو بگیره اگر بتونن این طرح رو اجرا کنند قیمت پای واقعا غیرقابل پیشبینی میشه

توهم زدی؟

کجا ۲۰۰ دلار بود؟:sweat_smile:

آقا فرهاد عزیز. حودم 970تا پی دارم…و در این دە روز هم، در رینج های مختلف: 66سنت تا $1.66 جمعا 407پای حریدەام…و… بەهیچ‌وجە هم نخواهم فروخت…بابت 970 پای استخراج شدە، هزینەای ندادەام..بجز یک کارت ID برای KYC…و…پولی هم کە خرج 407 پای دیگەکرووەام،بهش نیازی ندارم…
اما در خصوص ریزش و در جازدن پای طی این چند روز…جای نگرانی نیست…پروژە یواش یواش دارە راە خودشو میرە…و…اگە محیط پای بروزر رو خوب نگاە کردەباشین، می‌بینین کە …پای نقش یک استیبل‌کوین رو در اون مارکت خواهدداشت…و…قیمت جهانی بڕاش تعیین خواهدشد…شاید دیر و زود داشتە باشە…ولی سوخت و سوز ندارە.
انشاللە کە همەی انسان‌های روی زمین، بە آرزوهای قشنگ و "خیر"شون برسند.:raising_hands::folded_hands::raising_hands:

هرکسی، اگە می‌خواد سرمایەای رو وارد این فضا بکنە و ازش سود ببرە:

• حتما باید صبور باشە
  • زندگی‌ش لنگ اون سرمایە نباشە و حالا حالاها بهش احتیاج نداشتەباشە.

تو هنوز فرق اون پای فیک و این پای اصلی رو نمیدونی😅

اونی که ۲۰۰ دلار بوده یه پای دیگه س که فیکه😅
این از اولش بیشتر از سه دلار نرفته

خیلی پرتی:sweat_smile::sweat_smile: