نظر در مورد په په

سلام بچه ها نگران نباشین په په الکی این جوری میکنه همه چی هماهنگ کردن بازمم میگم دیگ آخرش این همه صبر کردین سال خوشی داشته باشین ایرانن عزیزم دلم دوست دارم ها امسال میلیارد میشم به امید خدا په په شیبا ۴ سال پیش وسلام

نمودی مارو تو برار. ول کن جون عزیزت.
این بی خانمان کی میخواد حرکت کنه بی شرف پپه 2دیگ بدم میاد ازش. خیلی بی وجدانه پپه 2یک سال تمام تکون نخورده. ازهمه چی عقب افتادیم ب مولا. بیستم برج دیگ هم چکم میرسه 250میلیون😔

تو یکی ساکت بی س واد

انگار دیگران برات دعوتنامه فرستادن که بیای په په۲ بخری که چپ و راست داری به دیگران حمله میکنی ، بچه تو ساکت شو بذار بزرگترها حرف بزنن ، دیگه هم خودتو وسط حرف بزرگترها ننداز

شکمت درد میکنی بی شرفی بی غیرت

تو بی سوادی که متوجه نمیشی این بنده خدا فارسی بلد نیست ، دمش هم گرم که میاد انرژی مثبت میده ، ضمناً تو از هیچ چیز خبر نداری ، اونهایی که از پشت صحنه خبر دارن میفهمن که این بنده خدا چی داره میگه

تو توی coin market capچرت و پرت میگی کسی نگاهشم نمیکنه

من ۳میلیارد تومان از این ارز رو روی قیمت۷صفر۲۶خریدم ادعایی ندارم تو قسم میخورم یک دهم پول منم این ارز رو نداری داری چ رت و پ رت میگی.برای اثبات دارایی این ارزم که۳میلیارد تومن بعبارتی ۲ونیم تریلیون توکن هستش حاظرم بشرطی که دیگه از این حرفا نذاری ثابت کنم بهت

گفتم بچه ساکت شو ، ادعا نکن ، نمیخوام با یه بچه کل بندازم ، ولی حالا که قسم خوردی اگه مردی و حرف از دهنت در میاد ، یک میلیارد تومان شرط ببند که ببینیم تو بیشتر از من توکن په په۲ داری یا من ،بی ن ا مو سه هرکه زیرش بزنه ، اگرم مردش نیستی دیگه اینجا حرف نزن

تو حالیت نیست رو هوا یه چیزی میپرونی ، برو پست منو تو کوین مارکت کپ خوب ببین تعداد بازدیدش رو میزنه ، ببین چند هزار نفر دیدن

اگه مردش هستی که شرط ببندی بیا تو همون سایت کوین مارکت کپ پیامم بده تا بهت ثابت کنم

آخه پسر چرا اینقدر نفهمی اگه من دارم توی X و کوین مارکت کپ و تمام شبکه های اجتماعی مربوط به pepe2، روزی چهار پنج ساعت وقت میذارم و تبلیغ pepe2 میکنم دارم به نفع خودم وامثال تو کار میکنم ، بجای اینکه تو هم یه ذره سهم خودت رو برای جذب سرمایه گذار ، انجام بدی میای زیر پست من به من حمله میکنی که مثلاً منو تخریب کنی؟ چرا شماها اینقدر نمک نشناسی ، متأسفم برات

اگه اینو داری پس چرا پاچه میگیری زر نزنی نمیگن لالی برو پی زندگیت