ی عده طوری میگن اردر رو 1.70گذاشتم بازار ریزشی هستش اونجا هم برسه میگن اردر رو یک دلار گذاشتم .دوستان این بازار فعلا هیچ تحلیلی نداره مارکت سیاسی شده امکانش هستش یهوو تا ۴دلار هم بره بالا امکانش هستش تا ۲دلار هم بریزه فقط صبور باشید آینده از آن ریپل هستش هولد کنید ب حرف های آقا بابک هم گوش کنید ی عده اینجا ول معطلن طرف تازه دوماهه با ارز ریپل آشنا شده ادعای پیغمبری میکنه
شماخودت چندماه بیشتر
نیست که تواین بازاری!!!
خوبه که فکر میکنی تاریخ عضویت این سایت سابقه فعالیت در این بازاره
انشالله تو هم یه روزی از این بازار سود بگیری یذره آتیشت بخوابه، درکت میکنم، ضرر سنگین آدم رو خل میکنه
حداقل شعورشو داره به کسی خورده نگیره اشتباه طمع خودش. گردن دیگرا ندازه
دوست عزیز اگر حداقل 4 سال تو این بازار بوده باشی متوجه میشی که اکثرا همون اوایل ورودشون تو این سایت بودن، حتی یکسری بودن که فکر میکردن میتونن تو این سایت خرید و فروش کنن، همینجوری سرشون کلاه رفته، کسی که اکانتش 1 سال هم نیست قطعا تازه وارد هست یا مثل بابک اکانتش مشکل خورده و اکانت جدید ساخته، اما در کل امثال این شهرام قصد فهمیدن ندارن و چون تو ضرر هستن به بقیه پرخاش میکنن، انگار من که تحلیل میذارم باعث فروش مردم و ریزش چارت میشم!!! هنوز نمیخواد بفهمه اگر همه ی مردم ایران هم بفروشن یا بخرن فرقی نداره و چارت بدست بازارگردان نوسان میده
اتفاقا تحلیل دوستمون منطقی هست، متاسفانه عده ای از عزیزان با ارزها ازدواج میکنن، به چه درد من و شما میخوره آینده مال یه ارز باشه وقتی پولت چندماه قفل شده و فرصت هایی که بازار بهت میده رو چون نقدینگی نداری از دست میدی؟
هر کسی آزاد هست اینجا نظر خودش رو بگه وقتی کسی مخالف ما نظر بده نکوبیدش
امیدوارم اون دوستانی هم که بالا خرید زدن سریع تر یا سر به سر بشن یا به هدفی که گذاشتن برسن و با ضرر نفروشن
حسین جان اتفاقا 5% هم بالا در نظر گرفته بیت همچنان ریزشی هست و در صورت ریزش ریپل 1.6 رو هم میبینه