ارز aidoge به زودی برمی گرده به 9 صفر و اگه شرایط بیت و بازار اوکی باشه..تو بلوران امسال خیلی راحت خودشو به 7 صفر 20 میرسونه…
آقای بلگوش جان این بلوران کی است آخه پدر ما در اومد هی بلوران هی آلت سیزن ولی هیچ خبری نیست
چه جوری میاد بالا اومدیم اصلا کسی سمت این نیومد این بای تقاضا داشته باشه بیاد بالا دیگه درسته پس چه جوری میره بالا
در ضمن دوست من در یک جا همستر را تعریف کردی گفتی همستر را داشته باشید یه دستهایی پشت این ارز است منم ایکس امپا داشتم فروختم همستر را گرفتم الان ایکس و نگاه کن همستر را نگاه کن
یوزاسیف و این بلگوش غیر از چرند چیز دیگه ای نمیتونن بگن.
همینا بودن که تو قله میگفتن میخواد سه تا صفر بندازه هر چی زودتر بخرید که جا نمونید. همینا بودن که حرف مفت زدن و ما رو بدبخت کردن. پس در نتیجه حرفاشون روگوش نکنید.
اگه رفت بالا ه احتمالش خیلی کمه که اونم بفروشید و از این بازار برید این بازار به هیچیش نمی ارزه زندگیتون رو نابود میکنه.
این بازار دیگه مثل قدیم نیست الان همه راهشو یاد گرفتن واسه کلاهبرداری. یه روز ترامپه یه روز الان ماسک یه روز دیگه یکی دیگه
سلام آخه این ارز نه برنامه ای داره نه کوچکترین تبلیغ تو توییتر روی چه حساب ممکنه تا هفت صفر ۲۰ رشد کنه؟؟
داداش من کی گفتم ارز x رو بفروش برو ارز همستر رو بخر..
تو سابقه ی پیامهام موجوده که گفتم ارز همستر به کف حمایتی خودش رسیده ،و از همین محدوده می تونه رشد خوبی رو تجربه کنه..
اگه خریدی حتما نگهدار
من احتمال میدم از اواسط اردیبهشت و با کاهش نرخ بهره توسط فدررال رزرو…
دوست عزیز آلت سیزن موقعی بود که ارز دیجیتال کم بود نه الان که روزی ده بیستا لیست میشن و پول جمع میکنن وخداحافظ منتظر آلت سیزن نباش و خودت رو گول نزن این همه ارز هست میدونی چقدر سرمایه باید وارد بازار بشه تا آلت سیزن اتفاق بیفته اونایی که میگن اصلا معنی آلت سیزن رو میفهمند.الت سیزن موقعی اتفاق می افته که دامینس بیت کوین بیاید زیر ۵۰ درصد درصورتی که هر روز داره رشد میکنه