فروش پله‌ای ارز؟ لایک یا دیسلایک

وقتی نظرات این صفحه رو میخونم دلم برای خیلی هاتون میسوزه خداشاهده.
وقتی قیمت رو به تومن میگید یعنی خیلی آماتورید. عزیزان باید با قیمت دلاری پیش برید وگرنه اصلا متوجه نمیشید یک ارز در‌ واقع چقدر رشد کرده.
میگید ۱۰ تومن ۶ تومن ۳۰ تومن اونا معیار نیست قیمت دلاری معیاره.
الان تتر بدجور کشیده بالا و ۳۰ درصد رشدی که در صرافی های ایرانی میبینید به خاطر رشد تتره نه خود ارز.
بنابراین از نظر من این ارز نهایتا ۶۵ تا ۷۰ درصد رشد کرده که میتونه دلیلش ورود یک نهنگ باشه. چون نه شرایط بازار خیلی مساعده و نه تکنیکال اینو میگه و نه خبری براش اومده.
واسه سرمایه هاتون ارزش قائل باشید

من فقط اینومیگم ؛دوست عزیز اگه شماهم سطح اطلاعاتت درموردکریپتو خوب بود بااین ادبیات با عزیزان هموطنت صحبت نمیکردی.درخت هرچه پربارترباشه شاخه هاش پایین تروافتاده تره

ما چقدر دلمون به حالت میسوزه که چقدر سعی میکنی خودتو با سواد و بفهم میدونی ولی حیفه که ، معلومه گوشی بابات دستته خخخخخ

میاد بالابنظرت؟؟؟

پامپ مصنوعی داداش این شتکوین فاندامنتال نمی شناسه به امید از خدا
.دلند کروز که نه ولی پراید رو حتما میخرم

پشمک حاج عبدالله، تا حالا دلار رو فقط اسمشو شنیدی حتی از نزدیک و عکسشم ندیدی نهنگ کریپتو

استاد ما که تو صرافی های ایرانی خرید میکنیم ریالی میخریم به خاطر حجم مبادلات بیشتر ، وقتی قیمتو به تومن تو چارت میبینیم دلیل نداره به تتر برای شما حساب کنیم ، خودت برو تتری شو در بیار ، در ضمن تتر ۸درصد به پول ایران رشد کرده ، از ۸۸ تومن شده ۹۵ تومن

دمت گرم درست گفتی :clap::folded_hands: