یادم درست شش سال پیش که میخاستم روزای اول پای مجموعه گیری کنم و پیج زدم و … ، هر شخصی از پدرش قهر کرده بود می اومد ی فنگی می انداخت میرفت ، ده ساعت یارو توجیه میکردم میگف خوب اکی میام ماین کردن ده روز بعدش دیلیت اکانت میکرد میرف میگف گفتن کلاهبرداریه دوستانی ک ااینجا هستن میدونن سرعت استخراج پای روزا اول ب شکلی بود ک تو ی ماه بالا صدتا استخراج میشد قبل هر هاوینگی من همین الان بالای … هزار پای دارم تو ولتم پای کانفرم شده ها ، ب دلایلی عددش نمسگم ولی از تمام اعدادی ک تا این لحظه دوستان نوشتن بیشتره ،هر شخصی هم باور نمیکنه میتونم ب هر شکلی مایل هست و خودش بگه از ولتم عکس بگیرم ک فک نکنه خالی بندیه ولی حتی یه دونه اشم نفروختم با اینک پول لازمم بودم ب شدت اگر پول داشتم یازم میخریدم ، تمام اون دوستانی ک اومدن زیر مجموعه شدن چند صد پای استخراج کردن و دی اکتیو شدن یا دیلیت الان براشون یه چیزی مونده ب اسم حسرت سر حرف یه تعداد سمپاش یه هزار دلاری مفتی باختن ، حکایت بعصی هاس ، خلاصه سرتون درد نیارم من کسایی میشناسم تا سال پیش هرجا من میدیدن میخندیدن بهم مسخره میکردنم هنوز پای داری ، پای ات پول شد بری خارج ، الان جواب گوشیمم نمیدن . هسته اصلی پای داره با ی الگوریتم استثنایی سکه ها کسایی ک اصلا نمیدونن کریپتو چیه کیه ی پولی بفروشن برن مفت میخره ک پایونر خالص بمونه ، یه چیز جالب براتون بگم من شده تو یه روز برا سه نفر کی وای سی زدم اونی ک مسن تر بوده و الگوریتم پای تشخیص داده این هودل کننده نیست دو ماه زودتر اون یکی ازاد کرده بره واقعا الگوریتم کی وای سی پای یه شاهکاره این من که یک مجموعه بزرگ دارم میدونم نه یکی که هزار دلار خریده اومده فنگ اندازی ، دلیل این حجم تایپم خدا میدونه برا هموطن هام بود ک مالشون مفت نبازن تو این شرایط ، پر رزق روزی برکت باشید
تعداد سکه هاش خیلی زیاده.حرفات با ریاضیات جور در نمیاد.کاردانو خیلی بهتر از این ارز هست.اصلا قابل مقایسه نیست با این ارز تعداد سکه هاش هم ۴۵ میلیارده.اونوقت قیمتش بعد از چندین سال الان چنده؟ العاقل بکفی بالاشاره.
دقیقا حرف درسته.منم در زیر مجموعه هام دلیلت اکانت دارم و روز های اخرم کسانی بودن ک پیام میدادن ک چکار کنیم و بعد از لیست شدن با دو دلار فقط حسرت خوردن.چون کسی ک قدیمی هست حداقل چیزی ک خودش استخراج کرده بدون زیرمجموعه ۵۰۰تا۶۰۰میلون تومن گیرش اومده بعد ی ادم منفنگی ک هیچ چیز از بازار نمیدونه دو میلیون تومن تو سقف قیمت خریده حالا تو ضرره میاد اینجا چرت و پرت میگه .شبکه نیاز ب پایونر واقعی داره و با این نوسانات کاربری واقعی شو از مفت خور فیلتر میکنه.کاربر واقعی بجای فروش سکه در صرافی یا در مزایده دامنه شرکت کرده یا تراکنش درون شبکه انجام میده نه اینکه تبدیل ب یک ارز دیگه کنه.
سلام وقت بخیر عید همگی تبرک انشالله که ایام ب کام باشد..
دقیقا سر منم اومده حرفای شما
ی زمانی از سر دلسوزی ب چندین نفر از اقوام و دوستان گفتیم دو سه ماه که گذشت شروع کردن ب سخره گرفتن و بدو بیرا گفتن
میشنیدیم تو جاهای دیگه هم گفتن و مسخره کردن.
بقول گفتنی من اگه نظر ب فروش داشتم اوایل نزدیک ب ۳ میلیارد میتونستم راحت بفروشم ولی اصلا ب این قیمت ها نخواهم فروخت . تا هر واحدم هزار دلار رو رد نکنه نخواهم فروخت اونم باز ب مقدار کم.
چیزی در قبالش ندادیم و احساسم نسبت ب فعالیتش جوریه که امیدوارم ازش و سوار ی کشتی عظیم شدیم
ما چندین سناریو در پیش داریم که باعث فروش بعضی از اعضا خواهد شد
دلیل بهتر بودن کاردانو چیه چرا کاردانو بهتره اگر تونستی توضیح بدی قبول اگر نه اصلا باد هوایی نظر نده
سلام با مشکل احراز هویت باید چکارکرد؟گیرافتادیم