دروغ‌گویی‌ها در مورد ارز Pepe2 و بی‌اعتمادی

اقای مصطفی نیکبخت که با نام کاربری Mostafa😍 pepe2 در حال دروغ گویی به مردم در مورد ارتباط با ادمین های این توکن هستید.من چون هولدر شماره ۲۴ این ارز با بیش از ۲تریلیارد توکن هستم با joy که یکی از ادمین های این ارز هستش صحبت کردم گفتن ما فقط با۳۰هولدر بزرگ ارز در تماس هستیم برای پاسخ به سوالاتشون اونم بعد از اثبات دارایی هاشون من سرمایم توی یونی سواپ هستش اسکرین فرستادم تا جواب منو داد.خواهشا اینقدر به مردم دروغ نگو و خیال بافی نکن.عقده توجه داری یا لایک گرفتن؟؟؟دیروز توی تویتر زیر پست pepe2 پست میذاری میگی کی روند صعودی این ارز شروع میشه؟یعنی خودتم نمیدونی ولی اینجا میگی خبری در راه است و دیوار گوش داره و این حرفا.خواهشا اینقد مردم رو اح مق فرض نکن

منم میدونم این ارز سقف قبلیشو میزنه واسه همین اینقدر سنگین خرید کردم ولی زمان نداده و نمیدم چون همچی دست خود تیمه مگه پارسال که سقف این ارز زده شد بازار نزولی نبود؟اتریومم نزولی بود پس اینا همش بهانه ست.راستی چخبر از ۱۰۰۰درصد سود تا قبل از عید؟ جواب اونایی که با چ رندیات تو خرید کرد و توی ضرر هستن رو چی میگی؟

تو اگه راست میگی توی سایت کوین مارکت کپ پیامت دادم ، چرا جواب نمیدی؟ گفتم بیا اونجا بابت قسمی که خوردی بهت ثابت کنم و اگه مردی یک میلیارد تومان شرط ببند ، چرا نمیای؟ به جای حمایت از په په۲ فقط بلدی به دیگران حمله کنی؟ و پوز بدی که سه میلیارد تومان په په۲ خریدی؟ اگه راست میگی و مردشی پای حرفت بمون و بیا به من ثابت کن، تو چه تلاشی برای جذب سرمایه گذار خارجی کردی؟ هیچی، فقط اومدی اینجا پوز دادی که سه میلیارد تومان په په۲ داری ، بابت پامپ هزار درصدی چندین بار توضیح دادم که تو خودتو به نفهمی میزنی، همه دیدن که ترامپ با بازار چکار کرد اگر بازار عادی پیش می‌رفت تا الان په په۲ بیش از هزار درصد رشد کرده بود ، چرا اینقدر نفهمی ، توقع داری با اتریوم ۲۰۰۰دلاری په په۲ هزار درصد رشد کنه؟ دروغگو تویی توییت من توی x هست دوستان میتونن برن ببینن [۳/۱۹, ۱۸:۳۱] !: Without a doubt, pepe2 is the most potential meme coin that can make you achieve your dreams :flexed_biceps:
[۳/۱۹, ۲۲:۰۰] !: Did you miss the green pepe? It wasn’t your fault, but if you miss your second chance (pepe2), it’s your fault. این هم متن توییت منه

والله اون مصطفی بیچاره چیز خاصی نگفت حالا بیا حرف خودتو تحلیل کنیم . هولدر و دارنده سطح 24 جهانی با دو تیلیارد اصلا می‌دونی چندتا صفر داره خود سازنده بدبختش هم اینقدر ارز نداره . بعد ارتباط گرفتی با آدمین و صحبت کردی از اوضاع روزمره
بابا تو رو خدا جنس خوب مصرف کنید این جنسای بازاری مغزتون رو نابود میکنن بعدش یک روز پیش چندتا پیام پایین تر شما نگفتی سه میلیارد تومان از این ارز داری و تعداد 2/5 تیلیارد ارز . یعنی خودتم نمیدونی چقدر داری

خدمت دوستان البته ببخشید بی احترامی نشه ..
ما روی این ارز سرمایه گزاری کردیم این ارز نه مال پدر این باباس نه آقا مصطفی نه افشار نه من . من مثل همه بخدا شاید قرض گرفتم وام گرفتم انداختم تو این بازار به امید سود اونم اگه ترامپ بزاره فدرال رزرو بزاره جنگ جهانی سوم بزاره .دلسوختگان آینده این مملکت بزاره . مالیات و مجلس و هزاران اگه و اما
میشه خواهش کنیم و چیزی نگید فقط نظاره گر باشید و باشیم ببینیم چی میشه
سپاسگزاریم