تبدیل ریال به آلت کوین و بیت کوین

من هیچ عقیده ای برای دیده شدن نداشته و ندارم و هیچوقت توی پیامهام به هیچکس نگفتم که بخرید، خوشبختانه تمام پیامهای من هست تو یکیش رو به من نشون بده که من گفته باشم که په په۲ رو بخرید، من به جز یکی تحلیل که اونم مال پنج روز قبل از تحلیف ترامپ بود گذاشتم و گفتم که تا عید هزار درصد رشد میکنه ولی توی همون تحلیل هم نگفتم که بخرید ، هنوز تحلیلم هست که گفتم اینو گذاشتم برای اون افرادی که میگن په په۲ اسکم میشه و … که با اومدن ترامپ نه تنها تحلیل من بلکه تمام تحلیل تحلیلگران بزرگ دنیا هم اشتباه در اومد، و از اون به بعد توی ریزش‌ها فقط جلوی سم پاشها ایستادم که امثال تو سکوت کرده بودن که سم پاشها به هدفشون برسند ، چون تو مقدار زیادی از این ارز داشتی و می‌دونستی که هرچه ملت تو ضرر بفروشند به نفع تو هست ولی من با اینکه اینو میدونستم ولی بخاطر اینکه هموطنانم توی دلشون خالی نشه و نفروشند مرتب بهشون دلگرمی دادم و نذاشتم سم پاشها به هدفشون برسند اونموقع کجا بودی آقای صالحی ؟ و بعد از اینکه بازار از اون حالت ترس شدید در اومد فقط اطلاعات ارز په په۲ رو اینجا میذاشتم مثلاً تعداد هولدرهای بزرگ تعداد صرافی هایی که په په۲ لیست کردن بابت تغییر نام ، آپگرید جدید و احتمال لیست شدنش توی بایننس و… ، کجای این پیامهای من دروغ بوده یا قصد بدی داشتم؟ ضمناً تو که گفتی من ملت رو احمق فرض کردم این توهین به تمام اونهایی هست که پست های منو لایک می‌کردند که آخریش ۳۷ تا لایک خورده ، آقای صالحی یعنی تو یکی عاقلی و من و اون هایی که پست های منو لایک می‌کردند احمقند ؟

مصطفی جان اینارو ولشون کن اگه بره بالا احتمالش هست بشه500تومن

اولا که من نهنگ سرمایه دار نیازی به حسادت ماهی هولدری چون تو ندارم.بعدشم چهره ات برای همه مشخصه پیام هاتم همه هست که میگفتی اینهفته پامپ میشه اونوهفته پامپ میشه درست مثل این اسکول امریکایی به قول خودش که هی میگه برادر خیالیش از امریکا میگه پامپ میشه و… همش دروغ.
بنده پیام نمیذاشتم چون اهل دروغ نیستم ادم سکوت کنه بهتر از اینکه مثل تو هی دروغ بگه.سم پاش فقط اونی نیست که توی دل ادم رو خالی کنه بعضی وقت ها دروغ گو هایی مثل تو هم سم پاشن.

ببین یه بحث روانشناسیه وقتی یه عده توی ضرر باشن برای اینکه فکر نکنند اشتباه کردند دیدگاه های موافق نظر خودشون رو لایک میکنن.هرکی جای تو اون حرفا رو میزد مردم لایک میکردند.خداییش اون کاربر تازه وارد از۷صفر۴۰میگفت بفروش من خودم نفروختم با اینکه۷۰درصدم توی سود بودم ولی ما میگفتیم سم پاش بهش.تو ولی میگفتی ۱۰۰۰درصد سود میکنه الان حرف اون درست در اومد یا تو؟اون سم پاشه یا تو؟ مردم ولی با اون که اون کاربر تازه وارد درست گفت همش بهش ف حش میدادن و به تو لایک میدادن چون اون خلاف جریان رودخانه شنا میکرد با اینکه حرفش درست بود

مصطفی جان اگه پامپ کنه امکانش هست بشه دونه ایی500تومن

ول کنین بابا چقد تومار مینویسی توضیح میدی چیو میخای ثابت کنی نه‌تو اطلاعی از بازاررو تحلیل درست داشتی و داری نه اون سم پاشاااا هی میاین اینجا رو مخ بقیه میرین این بازار هیچ تحلیل و تحلیل گر قطعی تداره فقط رکبه و سیاست و بس

به خدا من راست میگفتم ولی اینا میدیدن انکار میکردن دوست نداشتن واقعیت بدونن خیال بافی میکردن

اولاً من وقتی اومدم اینجا که قیمت این ارز تو کف سالیانه اش یعنی هفت صفر ۲۳ بود و اونجا بود که من گفتم تا عید هزار درصد رشد میکنه که اینم با اومدن ترامپ همه ی ارزها ریزش وحشتناکی داشتن ، دوماً اینکه به قول شما از هفت صفر ۴۰ می‌گفته اسکمه وقتی به هفت صفر یازده هم رسیده بود می‌گفت اسکمه ، الانم روزی صد بار میاد میگه اسکمه ، پس اگر حرف اونو قبول دارید چرا نمیفروشی؟ اصلأ چرا فکر نمیکنی که این که داره اینهمه اسکم اسکم میکنه خودش فروخته یانه؟ اگر فروخته دیگه دلیلی نداره روزی صدبار اینجا پیام اسکم بده ، چرا شماها اینقدر نمک نشناسی ، من که دیگه از صفحه دارم میرم ، شما گوش به حرف امثال این تازه وارد بدید ببینم آخرش به کجا میبردتون ، ضمناً دیدگاههای من فقط اطلاع رسانی در مورد پروژه‌های په په۲ بوده ، و هیچوقت به کسی نگفتم که بخره یا بفروشه ، التماس کمی تفکر ، یا حق :person_raising_hand:t2:

جواد جان لینک کانال تلگرامم فرستادم بیا اونجا باهم حرف بزنیم

کون لقت ک فروختی باید میفروخت عقل هر کس تو کله خودشه و خودش تصمیم گیرنده هست تو برای این فروختی ک طمع کردی میخواستی سود 500درصدی بگیری حالا اشتباه خودتو گردن دیگران ننداز، اون گفت بفروش تو گفتی فروش چیه مردک

آره به پنجاه هزار تومان می‌رینه کسکش