اهداف قیمتی و خروج از بازار

سلام گرم به حضور کاربران ایرانی که در صرافی های خارجی از جمله کوینکس فعالیت دارند واهرمی معامله میکنند، حواستون باشه تا وقتی که دارین ضرر می‌دین کا ریتون ندارند ولی موقع ای که یه مقدار سود میکنین صریع حساب تون رو مسدود میکنه، من یه رفیق دارم که تواین دوسال نزدیک سه میلیارد تومان توصرافی کوینکس تو معاملات اهرمی باخته بود ،ولی از وقتی که بیت کوین از صد هزار دلار شروع به ریزش کرد ،بنده خدا نزدیک 12 هزار دلار تو معامله شورت سود کرده بود که صرافی کوینکس اجازه برداشت نداد و الان چند روزه اصلا نمیتونه وارد کوینکس بشه ،وخیلی داغون شده بنده خدا وبه پشتیبانی هم پیام میده میگن که شما سود ناعادلانه دریافت کردین، خلاصه به هیچ وجه به این صرافی ها اعتماد نکنید، پر سود باشید

دوستان کسی تجربه مشابه داشته؟
چه راهکاری پیشنهاد میدید؟

دقیقا درست میگن ایشون برای من هم پیش اومده سود کردم اجازه برداشت نداده برای چندتا از دوستام هم این اتفاق پیش اومده یکی از دوستام چند سال پیش چندتا ارز رو تو قیمت پایین خریده الان ۵۰۰میلیونی تو سوده اجازه ورود بهش نمیده با حسابی که خودش کرده رو تعداد خرید هاش از ارز ها کلا صرافی کارشون دزدیه دلیلشم تحریم برای ما ایرانی هاست چون میدونن دستمون به جای بند نیست میکشن بالا پول

بستن معاملات اهرمی و انتقال به کیف پول.

حتی اکانت وریفای ها؟