طرف حرفم با اونایی هست که الان تو سود هستن، میدونید چرا ماهایی که الان 4 ساله تو ضرریم و منتظریم پولمون برگرده دلیلش چیه؟ وقتی مثل الان شماها تو سود بودیم هر روز به خودمون میگفتیم که کمه و منتظر سود بیشتر بودیم! حتی زمانی که بازار تو نزول شدید بود پیش خودمون میگفتیم که دارن ترسوها رو پیاده میکنن و انقدر خالی نکردیم و نکردیم که چشم باز کردیم دیدیم 90% تو ضرریم! دقیقاً مثل الان شماها، با اینکه تو سود هستین حاضر نیستین خالی کنین یا سیو سود کنین، امیدوارم دیر نشه
خالی کنن تو بخری
یا چون تو ضرری دیدن سود بقیه رو نداری مگه مرز داره برای ۱۰ ۲۰ تومن خالی کنه
شما اگر تو این۴ سال که میگید تو ضرری اگه میانگین کم کرده بودید ۴ ماه پیش سود خوبی میگرفتید خیلی از ارزها سقف جدید زدن اجازه بدید حرف شما رو قبول نکنم شایدم نهایتا ۵ تومن گذاشتید و دنبال ۵۰ میلیارد بوید ولی آخر حرفتون سیو سود درسته
یک سم پاش که از روش های روانشناسی انسان دوستانه استفاده میکنه
نه داداش حرف حساب داره میگه من خودم یک سال نشده امدم دارم ارز خریدو فروش میکنم چند بار بهم سود خوبی داد طمع کردم نفروختم تا رفتم تو ضرر چند وقت قبل که نات کویین امدم من 9تومن نات کوین خریدم بعد چند روز شد 22 تومن طمع کردم نفروختم. بعد 2 روز دوباره ریخت میتونی بری نگاه کنی ببینی چند تا ارز دیگه هم همین جوری به خاطر طمع از سود چند برابری به ضرر رسیدم
نه به ولاه
دیشب ۳۵ میلیون خرید زدم امروز کلاً فروختم
من درس ام رو بلدم، اینکه گفتم فقط واسه این بود که این سودی که کردی به ای کاش تبدیل نشه
منظورت از مرز همون مرضه؟؟!!!
حرفت کاملا منطقی بود ولی فقط با سیو سود موافقم چون احتمال رشدش بالاست
پیشرفت حق تو نیست و نمیکنی.
ذاتت خوب نیست
چونکه شما سواد واگاهی کامل نداری ونداشتی و بی حساب کتاب تو سقف رفتی خریدی مقصر خوردتی نه کسی دیگه ک الان میفروشه میخره تو کفیم ماها ادم عاقل وزمان خرید فروشش هم هست کمتری نقیمت سال داره میده … پس بقیه رئو مجبور فروش نکن و گمراه اپر اطلاعاتت کمه لطفا مردم مضرر نکنید اگر حالیتون نیست
تا ضرر نکنیم فن و فوت رو یاد نمیگیریم
مثل گرفتن گواهینامه هرچه وارد و بلد باشی بار اول رد میشی
توکریپتو شانس حرف اول رو میزنه اگه تو یه ارزی باشی که آیندش با ارزش باشه هولد کردن بهترین گزینه هستش
مثل دوج و شیباو سولاناو کاردانو و الان هم مانترا
الان ایکس هم مشخص نیست آیندش چطور میشه دیگه اینم بستگی به شانس داره
آینده روشنی داشته باشه نه طمع میخواد نه نوسان گیری میخواد ونه…
فقط هولد کن همین
مغز اندازه نخود:rofl:
اخه چجوری تو ۴ سال پیش اینو تو سقف خریدی و الان تو ضرری؟
هرجور حساب کنی جور درنمیاد
۴ سال پیش تتر چند بود الان چنده؟
تو سقفه سقف هم خریده باشی باید الان تو سود چندبرابری باشی
الکی اینجا وراجی نکن