سلام چرا قیمت پای سقوط میکنه از هرمی پای داره من شخصا پرسیدم همگی هولد کردن حتی یه دونشم نفروختن بعد داخل اینستا یوتیوب و امثال هوم هم که میگن پای به ماههpi to the moon یا ساپورتینگ. گروه gcv و غیره پس جامعه پای به این قدرتمندی هماهنگ عمل میکنن( ن مثل جامعه همستر )چرا باید بیاد پایین من مطمعنم این بازی صرافی هاست حالاچه سیاستی پشت پرده هست. نمیدونم من شخصا یا رومی روم یا سنگی سنگ اون وقتی که هفصد میلیون تومان پای داشتم نفروختم الان هر چی باشه نمیفروشم پای باید به قیمتهای قبل لیست شدنش برسه بایییییییییید حرف کار دیگه ای هم بلد نیستم بگم فقط میتونم بگم نفروشین نفروشین نفروشین وصبر صبر صبر این کار بلدم و انجام دادم خواهم داد راهنمایی دیگه نمیدونم بلد نیستم ازحامعه پای هم همین تقاضا رو دارم و میدونم بازار پول و سرمایه رو از آدم عجول گرفته و داده دست آدم صبور به امید روز های خوب و پر از سرمایه پول خدا با ماست.
یارومی روم یا زنگی زنگ
این درستشه
دقیقا درست میگی ارتش قدرتمند پای نتورک نباید خودتون و ببازین ،یا رومیه رومی یا زنگیه زنگی
چون احتمال داره خود تیم پای دارن میفروشن. میدونی ملیارد ها دلار به جیب میزنن
میشه بفرمایید کدوم ارتش ؟ تیمی که جواب یک ایمیل را نمیتونه بده بالی ۴۰ تا ایمیل زدم دریغ از یک جواب یا میگه بعد از ۳۰ روز ماین دعوتنامه میاد طرف یکساله داره ماین میکنه هنوز میزنه ۳۰ تا ماین کن و هزاران مشکل دیگه پس قبول کن هیچ ارتشی پشت این پای نیست هیچ تفکری نیست اگر بود باید قبل از لیست شدن تمام زیرساختها را آماده میکرد خریدار و فروشنده را قبل از لیست احراز هویت میکرد و خیلی از این حرفها
اگه اینجوری یکبار برای همیشست ازاین به بعد هرکی شنید یه ارزی اومده اسم کوکولاس توشه برینه بهش
دیگه ازاین حرفا گذشته
تیم ریده
عزیزم اینم راهکار داره برا چندتا از زیرمجنوعه های منم پیام ۳۰ روز ماین اومد با یه ترفند ظرف ۲۴ ساعت اوکی شد و پیغام انجام کی وای سی براشون اومد
گردان هم نیست چه برسه به ارتش