سلام . انشالله همه هولدرای پپه۲ به سود خوبی برسن. در جواب یه عده که میگن تیم میخواد تو قیمتای پایین از دست بقیه توکنا رو دربیاره بگم که تو این مدت با این قیمتای پایین باید به موجودی کیف پولایی که بیشترین توکن رو دارن اضافه میشد ولی یه نگاه به سایت کوین مارکت بزنید موجودی ۱۰ کیف پول اصلی حدود۴ درصد کاهش پیدا کرده.یعنی اینکه به جای خرید فروختن. من خودم هولدر پپه۲ هستم. ولی الکی با تحلیلای بی اساسمون یه عده رو بدبخت نکنیم. من خودم اوایل که وارد این بازار شده بودم چقد ضرر کردم با تحلیلای آبدوغ خیاری بعضیا.
اونایی هم که میگن اسکم میشه رو چ حسابی میگن؟ اگه یکی با صرر سنگین بفروشه .شما فردای قیامت جوابگو هستین؟
واقعا لذت بردم از کامنت شما، بدلیل اینکه حرف شما کاملا درست میباشد کیف پول هایی که بیشترین توکن را داشتن طی این چند ماه فقط فروختن مثلا بیشترین توکن را صرافی کوکوین در اختیار داشت با 70.86T توکن که الان 50.69T توکن دارد یعنی 20T توکن طی این چند ماه فروخته
متاسفانه بعضی ها با تحلیل های اشتباه و وعده های توخالی باعث ضرر دیگران می شوند
البته چند نکته ی مثبت در مورد این ارز وجود دارد ولی چون قوی و معتبر نیست بیان نمیکنم اما به این ارز خیلی خوشبین هستم
داخل بازار مالی نباید به حرف هر شخص گوش داد فقط باید صبور باشی
من دقیقا دوسال پیش په په ۲ خرید زدم فقط سر حرف یه شخص ،وقتی که دو برابر شده بود فروختم، و در طول یک هفته ۸ برابر شد و از اون موقع تصمیم گرفتم صبور باشم همین