من بدبخت با سی میلیون تومان که گذاشتم بعد از مدتی یعنی دقیقا 22ابان سیصدو سی میلیون بهم داد متاسفانه فکر کردم پنجا تومن رو میزنه طمع مردم نفروختم .الان پولم شده همون سی تومن .بچه ها یک نصیحت از این شاخه به اون شاخه نکنید همین xرو بخرید ونگه دارید قول شرف میدم میره بالا .من شش ساله داخل بازارم اما همش این شاخه به اون شاخه پریدم اگه ریپل رو با دو هزارتومان خریده بودم الان میلیارد پول داشتم .یا همین توربو یک تومن بود که تا نهصد تومن هم رفت پولم میشد نزدیک ده ها میلیارد .
قربونت شش ساله تو بازاری یه اسم ب جای کاربر تازه وارد انتخاب کن . دوستان بشناسن و از تجربیاتتون استفاده کنن.
داداش بااماواگرو ایکاش
گفتن که کاردرست نمیشه
داداش تو اگه ۶ سال تجربه داشتی این میم کوین واسه سرمایه گذاری انتخاب نمیکردی این ارز خوراکه ترید و نوسان گیری هست کسایی هم که میخوان هولد کنن برن ریپل و کاردانو بخرن
سلام .نه این که فکر کنی شش سال پیش xرو خریدم .نه از اول که وارد بازار شدم ترون رو با قیمت 300تومن خریدم دوج کویین رو قیمت 250تومن خریدم ریپل رو قیمت 3000تومن خریدم .اما متاسفانه هی فروختم خریدم . هی فروختم خریدم .واز این شاخه به اون شاخه کردم وپولم که اون موقع 300میلیون تومن بود از دستم رفت .تا اینکه ارز x اومد رو قیمت 3تومن خریدم وبعد از یک هفته کمتر شد 37تومن وپولم شد 330میلیون تومن وبه اصل پولم بعد از چند سال رسیدم اما طمع کردم و نفروختم تا اینکه پولمشد ضرر .فقط ازت میخوام یه ارز رو بخر مثل x و تا سود خوب نکردی نفروش