عشقها و دوستان گرامی خداشاهده اینقدر ماین کردم که نیازی به خرید ندارم که همون قدر رو اگه بخوام بخرم باید هشتصد و خورده ای میلیون پول بدم ولی بازم دارم اندک اندک خرید میزنم ، احساساتی و لجباز نباشید گول یک سری از دوستان رو نخورید اینها از روی حسادت دارن فاز منفی میدن ،من بهتون میگم هییییچ زمانی دیر نیست ، بزار خیال اون دسته از افراد هم راحت کنم که بازار خرید و فروش در ایران کمترین تاثیر رو در قیمت این ارز داره چون اینجا با ریال میچرخه ، اوکی ؟ یک سری ها چون کلمه نتورک روی این ارز هست یاد شرکتهای هرمی بادران و غیره میوفتن
معلوم نیست چقدر ضرر دادن توی این شرکت ها پشکل و الماس رو یکی میبینن و بدبین شدن به زمین و زمان ،بهشون حق میدم اما اگر میگم بخرید چون میخوام همه به سود برسن و سعادت رو برای همه خواستارم ، عشق برای همتون آقا جون ![]()
![]()
1 لایک
احسنت یک پایونر خردمند الان هر چی داره رو میفروشه و روی این ارز سرمایه گذاری میکنه تا در آینده آنقدر پولدار شود که بتونه فقط عشق و حال کنه سریع هر چی پس انداز دارید و به پای تبدیل کنید آخرین فرصت پولدار شدن به حرف حسودا گوش نکنید فقط پای بخرید قرض کنید و پای بخرید
1 لایک
خیلی ا ح م ق ی
هم پس اندازشو پای بخره هم بره قرض بگیره و پای بخره س
سه ماه نشده قیمتش شده یک چهارم از کجا معلوم که سه ماه دیگه قیمتش یک هشتم نشه
هر ارزی که میاد اولش پایینه بعد کم کممیره بالا
این روندش برعکسه
پس به نظر من بعیده که تا ۲/۵ دلار اولیه اش بیاد بالا
نظر بقیه به خودشون مربوطه