درود دوستان
همانطور که دیدید نتونست مقاومت 5صفر800رو بشکونه و بره تو خط روند صعودی و ریزش رخ داد این ریزش به احتمال قوی پولبک باشه رسید به حمایت 5صفر710اینجا یک پله دیگه خرید میکنم
چون در تایم 1ساعته کندل تایید خرید داده بود ولی در 4ساعته تاییدخرید نداده بود من در 5صفر780نفروختم و باید در کندل 4ساعته هم تایید فروش میداد و تایید فروش هم نداد به خاطر همین میگم در 5صفر700الی 710یا720فرصت ورود میده و بصورت پولبک عمل میکنه و با قدرت برمیگرده بالا تا مقاومت 5صفر800رو بشکونه
پله دوم در محدوده 5صفر700الی710ورود انجام میشود.
یک پله دیگه ورود باید انجام داد اگه زیر 5صفر700اومد در 5صفر650ورود انجام میدم اگه رفت بالا و کندل تایید خرید در 5صفر780داد اونجا پله سوم رو وارد میکنم
تا ببینیم بازار به کدوم سمت حرکت میکنه
من همچنان منتظر اتریوم هست تا مسیرش رو مشخص کنه
سلا من طبق نظرات شما عمل میکنم و ممنون میشم دائما نظرات آپدیت شدتون رو بزارید، ثواب زیادی میکنید ممنون ازتون.
من عر چی په په داشتم مفت فروختم!!! الان رفت رو اوج اینگار پایین نمیاد و میره بالاتر مگر اینکه بیت کوین سقوط کنه
حامدجان لطف میکنی اخرتحلیلها ساعت ثبت تحلیل رومشخص کنی .ممنون
سلام و درود حامدخان عزیز
در صورت ممکن خلاصه یه جوابی به من مرحمت بفرمایید
آیا برای بلند مدت مثلا حداقل شش ماه چه پیش بینی میکنید آیا امکان چند درصد صعود یانزولش هست ؟
قابل پیش بینی است ؟؟؟
مرسی از جوابتون
تا ۶ ماه دیگه اگه بیت بالای ۱۰۰ هزار بره په په حداقل دوبرابر قیمت فعلی میشه
سلام ،، امشب اگ ۸۰۰رف فروش بزنم و پایین بخرم؟
ادمین جان خدایی تایید کن ،،
این داستان چیه اقا
ترامپ تعرفه کشور هارو اعلام کرد
بیت ریخت اینام ریختن
همین تمام
سلام یه راه ارتباطی لطفا خواهشاً بد جور گیرم
اونی که هدفش هولد هست کار نداریم
ی بار میخره و نگه میداره و شش ماه یکسال صبر میکنه تا بسود برسه
ولی اونی که تریدر هست حسابش فرق داره
تریدر سودشو روزانه برداشت میکنه
دید بلند مدت نمیشه نگاه کرد چون تریدر کندل های 4ساعته رو رصد میکنه
دید بلند مدت یکبار دیگه سقف رو میشکونه حالا کی بشکونه باید کم کم جلو بریم تا ببینیم کی انجام میشه
سه کف س سقف
دو کف یک سقف انجام شده
یک کف و دو سقف جدید هنوز مونده
اگه بتونه یکبار دیگه کف 5صفر550رو ببینه دیگه میره برای سقفهای جدید
شک ندارم