مدیریت سرمایه و موفقیت در بازار

سلام
دوستان عزیز بازارهای مالی بازار عدم اطمینان هستن
سعی کنید اقتصاد کلان وفاندامنتال و دنبال کنید و تحت هر شرایط اکسل مدیریت سرمایه تون و رعایت اگه میخواید موفق باشید
اگه با هدف ورود کردید مطمئنامیدونین راه رسیدن به موفقیت تلاش میخوادوتو مسیر پستی و بلندی زیادی وجود داره که تک تک شون میشه تجربه
افرادی که دنبال سیگنال گرفتن هستین راه و اشتباه اومدین ودر آخر همون سرمایه اولیه تون هم از بین خواهد رفت
اینکه تحقیق کنید واز نظرات افراد با تجربه استفاده کنید کار اشتباهی نیست بزرگترین اشتباه اینه که فک کنید هرکی هرچه میگه همون میشه یا جا می مونید یا ضرر میکنید چون علم این کارو ندارید واین باعث کج رفتاری واز بین بردن سرمایه تون میشه
علم هرکاری و بیاموزید..
راز افراد موفقی که لحظه لحظه پول میسازن👇
1:قدرت تغییر
2:قدرت پذیرش
3:قدرت ارتباطات
4:هوش مالی

موفق باشید.

عزیزم ما خودمون میدونیم اگر بلد نباشیم سرمایه مون از دست میره
خیلی ممنون یادآوری کردی و راز های مهم ایلان ماسک رو فاش کردی
ولی خواهشن دیگه زر نزن

فازتون از دیسلایک کردن این کامنت چیه ؟ باید میگفت کمربندها رو ببندید بریم ماه؟یا میگفت یه ساعت دیگه هزار دلار میشه ،تا خوشتون بیاد !؟!!

هرجوردوست دارند نظرمیدندقرارنیست ازشما سوال کنند که لایک یادیسلایک بدند.آزادی بیان یعنی همین ؛نظرتوآنگونه که فکرمیکنی درسته ابرازکنی!!!

نه عزیز من دیس کردم چون اینجا جای نکات فلسفی نیست…
بیا من برات ۳ ساعت روضه بخونم…
تحلیل داری بده نداری واسه چی پیام الکی میدی ی متن طولانی بیخود و الکی رو بخونیم !

خود برنامه به جای بنده هم لایک می‌کنه هم دیسلایک

سلام
دوست عزیز از ادب تون شخصیت تون کاملا مشخصه..
اگه مطلبی عنوان شد صرفأ جهت راهنمایی بود
پیشنهاد میشه با این اعصاب ودرگیری فکری تون در اکسپت های ریسکی فعالیت نداشته باشید چون بزرگترین ثروت سلامتی هر شخصه..
شما دنیا رو داشته باش ولی سلامتی نداشته باش چه اهمیت داره
سعی کنید افراد موفق و دنبال کنید،آرامش داشته باشید تا بتونید قدرت تصمیم گیری تون و واسه گامهای بالا تقویت کنید

موفق باشید

تو هم جزو اونایی که میگن کمر بندا رو ببندید دیگه،، کسی نگفته چرا نظر میدن! دوتا جمله درست رو هم که میگن امثال شما یا میگن متن فلسفیه یا میگن هر جور دلشون خواست ،،