از دوستانی که بلد هستن لطفا راهنمایی کنید چیکار کنیم؟هی داره پایین میره
گردن شما نیست که حداقل تحلیلتون رو بگید ببینیم چند چندیم
تا 78 میاد پایین نگران نباش
سلام دوست عزیز هفته پیش دقیقا یه خانمی پرسید و پیامش هست که گفتم اخرین اصلاح رو هفته ی اینده روی ۱۱۵ داره و همه دیسلایک کردند و از اون روز دیگه نه تحلیل گذاشتم نه حرفی زدم اینجا به کسی پولی نمیدن وقتی کمک میکنه ولی حداقل مثل ارزهای دیگه میتونن احترام بگذارن که اون هم … انشاالله همه سودهای خوبی ببرن از بازار یکسال پیش یکنفر حرف خوبی زد و میگفت هرکس چیزی بلده برای خودش نگه داره ولی من میگفتم نه چرا وقتی میتونی کمک کنی ساکت باشی و امروز به حرفش رسیدم اخرین اصلاح میتونه ۱۰۵ الی ۱۰۰ باشه تو بدترین شرایط بخاطر اینکه پول زیادی اونجا خوابیده که من بعید میدونم بازهم اون قیمت رو ببینه
اگر تا اون قیمت اومد دوست عزیز همینجا یک واحد سولانا بهت میدم حرف از دهن میزنم جلوی تمام مردم
چرا اینقدر تعصب؟!
چرا اینقدر خود بزرگ بینی؟
مگر بازارهای مالی دنیای احتمالات نیست؟
خب امدیم و فردا چین تعرفه ۶۰ درصدی روی امریکا بست، پایین نمیاد؟ و یا یه نفر پیدا شد و ترامپ را کشت یا اصلا سکته کرد،فوری نمیاد روی 200
اخه این چه طرز فکری هست که شماها دارین
سولانا میتونه از 1 دلار تا 1000 دلار تغییر قیمت بده بسته به شرایط جهانی.اینرو درک کنید.زیاد چیز سختی نیست
کریپتو در بحرانهای مالی بسته به نوعش غیر قابل پیشبینی هست.
میبینی یهABC زده و اصلاح تمامه و یه خبر میاد و یه ایکس موج میزنه و یه ABC بلندتر از قبلی میزنه
هیچ قطعیتی وجود نداره هیچ بایدی نیست
وقتی به اون مرحله رسیدی،اونوقت بدون که تحلیلگر بزرگی هستی
سنگ بنداز پشت لاستیکش
روی قیمت۱۳۰دلار گفتی بخرید،شما کف سولانا رو۱۳۰اعلام کردی!
الان۱۱۵دلار!!!؟!
تحلیل هارو نگاه میکردی بعد اینو میگفتی روی ۱۳۰ گفتم ۱۰۵ کف کاناله چیزی که یک ماه پیش گفتم مال همون موقع بود که رشد داشت بعدش هم نگاه میکردید