سقف رو باور نکردید، حالا هم در جای نامناسب فقط دارید میانگین کم میکنید! بارها گفتم ترجیح میدم بالای 2.65 بخرم، ولی در این مقطع خرید نداشته باشم، حالا هم منتظر اعداد مناسب تر برای خرید هستم، حتی بازم اگر بره بالا، تا 2.65 رو رد نکنه جدیش نمیگیرم ((( من فقط یک کلام گفتم در این مقطع نمیشه با اطمینان سیگنال فروش داد، همین رو یکسری مثل جواد داداشی بابک خان پیراهن عثمان کردن!! برای همین ترجیح دادم کمتر بیام اینجا تا یوقت به تعصب بعضی ها نسبت به بابک و ریپل بی احترامی نشه))) امثال بابک محدوده ی 50 سنت و پایین تر خریدن و نهایت سودشون کم میشه، اما یکسری با توهمات اینها در اوج قیمتی گرفتار شدن، حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ((((((( شاید یه روز ریپل دوباره سقف بزنه، اما نقطه ی ورود قطعا مهمه)))))
سلام .میشه راهنمایی کنید که الان وقت ورود هست یا خیر .کی به نظرتون صعودی میشه؟
سلام، داخل نوشته هام کاملا مشخصه، هنوز کف مطمئنی نمیبینم، پس نقد میمونم تا به وقتش، عددهایی که اینجا داده میشه حتی خود شخص هم باورش نداره، تا وقتی شرایط بازار استیبل نشه نمیشه حرفی زد، من به شخصه شکست 2.65 و تثبیت بالای این عدد رو برای ورود مناسب تر میبینم تا اینجای کار که هنوز همه جوره بوی ریزش میاد، نه زدن سقف، ((((((پس فعلا صبر میکنم))))))
سلام و عرض ادب به حسین آقای عزیز و گرامی
داداش وجود شما واقعا باعث دلگرمی خیلی از دوستان هستش بخصوص بچه های عزیزی که واقعا نیاز به راهنمایی شما دارند لطفا حضور پررنگ تری داشته باشید
و مطمئن باش همه پرتقال فروش رو میشناسیم و اینم
بگم که شما برای اکثر دوستان شناخته شده هستید و
میدانیم قصدتان فقط کمک به گروه است پس خواهشا
گروه را ترک نکنید
من و جمعی از دوستان قدر دان محبت های شما هستیم
انشاالله همگی سلامت و پر سود باشید