تجزیه و تحلیل سیاسی و قیمت

به نظر بنده ۳ تا سناریو داریم:
اول؛ همین حالت برزخی فریز بشیم و یک بام و دو هوا بمونیم نهایت و حداکثر صعود دلار تا سال آینده ۱۳۰ الی ۱۵۰تومنه!

دوم؛ اگه تهدید عملی بشه ، حرف جودی ابوت و سند باد و محمود و رفیقاشون یعنی کاسبان تورم و دلار درست از آب در میاد و دلار ۵۰۰ تومنی در راهه…

سوم؛ ترامپ به سرش بزنه و توافقاتی انجام بشه و حتی به نفع مردم آمریکا یک سری معاملات برد برد با ایران راه بندازه میریم برای دلار ۵۰ و ۶۰ و در نهایت تثبیت دلار روی ۷۰

هیچ یک از پارامترها دست من و شما نیست اما بنده با در نظر گرفتن تمام موارد و جزئیات و واقعیت ها احتمال مورد اول و سوم رو بیشتر میدونم و به هیچ وجه احتمال مورد دوم یعنی جنگ رو که جودی ابوت و رفیقاش با اشتیاق منتظرش هستن تاکید می‌کنم به هیچ وجه محتمل نمیدونم!
در ضمن با حرف و بازار گرمی جودی و رفقا که هم شریک … هستن و هم ظاهرا رفیق قافله دلار بالا نمیره… ج ن گ تاوان داره و کشتن و مرگ و میر افراد بیگناه و کودک و افراد ناتوان حتمی و من به عنوان یک انسان نمیتونم چشمم رو ببندم و با به من چه خودم رو قانع کنم…
در نهایت هم بازنده مردم هستن چون هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره…
این رو بدونید که دُم کلفت های مملکت برای نوسان و … دلار کاری از دستشون بر نمیاد و حتی دست کشور اسرا… هم نیست… و دست کشور آمریک… اونوقت چقدر ما فقر مغزی باید داشته باشیم که فکر کنیم با دنده دادن من و شما اون هم در این سایت و اون هم اگه کسی به حرفمون گوش بده باعث صعود دلار بشیم
خخخخخخخخ

میدونی ایراد قضیه چیه مردم ما فکر میکنند قراره مثل جنگ ایران و عراق تکرار بشه نه جان دلم دو تا نیروگاه و هسته ای میزنه تمام نه کشت ونه…
ولی به نظرم جنگی اتفاق نمی افته بیشتر شواف و نمایش سیاست بی پدر و مادر .

امیدوارم مورد سوم بزودی محقق بشه و مردم و کشور از این وضعیت استرس و نگرانی خارج شوند.
گزینه قطعی دولت آمریکا توافق است و مثل عراق و افغانستان وارد جنگ پر هزینه و تورم زا برای کشورش نخواهد شد.