باسلام دوستان عزیز امیدوارم همگی خوب باشید وسلام دارم خدمت داش علی عزیز، درحال حاضر وضعیت بازار معلوم نیست وهیچ حساب وکتاب نداره صادقانه برای همه ناراحتم اونم بااین وضعیت اقتصادی و اوضاع واحوال که خودتون بهتر میدونید…فقط اگه دوست داشتید وصلاح میدونید مختصر بگید آیا از این بازار سود میکنید یا که نه…جتما توضیح بدید؟ واینکه دوستانی که مایل هستند ازاین بازار وشرایط بهره وسود ببرن بدون هیچ چشم داشتی نظر شخصی خودم وشرایط رو براتون بگم اگه کمی حوصله به خرج بدی و دقت کنی هرچقدر که لازم باشه سود وبهره میبری حتی با کمترین سرمایه…درضمن امکان داره دوستانی باشندکه خودشون کاری که میگم انجام میدن وکاملا اطلاع دارند ولی عزیزانی که نمیدونن وصلاح ومایل باشند درخدمتم،
همگی سلامت وپاینده باشید پرسود وباجیب پراز پول…موفق باشید.
سلام داداش مرسی از لطفت واقعیت من خودم هولدر هستم روی میانگین ۹ و نیم این ارز رو دارم و حالم دیگه ازش بهم میخوره ؛ به نظرم این ارز فقط رویا فروشیه
سلام نگران نباش راهنمایی میکنم به نسبت سرمایه که داری کجا وچطوری سود خوبی برداشت کنی حتی بدون اینکه وقت آنچنانی بزاری هرکدوم شما عزیزان هم بخواهید بفرماید در خدمتم فقط اینجا نمیشه اگه کسی کانال تلگرامی داره یا اینکه آقا میلان اجازه بدن داخل کانال تلگرامی ایشون توضیح میدم اینطوری خیلی بهتر هست.
پرسودوموفق باشید.
مرسی داوود عزیز