صرافی‌ها و دروغ‌های بازار: تجربه‌ای تلخ

صرافی که اومده به دروغ به شما عدد و رقم فروخته و حالا که رفته بالا باید دوبرابر جوابگو باشه که نمیاد بازش کنه که شما بفروشی!
تو صرافی لیست شد و صرافیا اومدن مثلا به قیمت ۱ دلار به شما فروختن، اونا هیچ پشتوانه ای در نظر نگرفتن و فقط لیست کردن با این نقشه که دوباره میاد پایین و شما از ترس ضرر دوباره میفروشین و یه پول مفت و قلمبه گیرشون میاد!
اینطوری نشد و حالا اینا موندن و میلیارد ها بدهی به مشتریا و امیدشون اینکه دوباره برگرده پایین تا بتونن جبران کنن!
یه مثال میزنم که دقيق متوجه شین چی میگم ..
مثلا من میام به شما میگم من تو انبار سیب دارم و قیمتش دونه یک تومن در حالی که هیچ سیبی ندارم ! ، شما میای سیب رو از من میخری و چون به من اعتماد کردی سیب رو از من تحویل نمیگیری که گرون شد بفروشی! کاری که همه ما با صرافیا میکنیم یعنی می‌خریم و صبر میکنیم گرون شه و بفروشیم!
خلاصه..من سیبی ندارم و یهو سیب میشه دونه ۵ تومن!
شما میای که سیبی که دست من داری رو بفروشی، منم سیبی ندارم که بهت بدم و با یه بهانه میگم الان امکان ورود به انبار و برداشت سیب واسه فروش نیست!
چون اگه بخوام سیب شمارو بهتون پس بدم باید دونه ۵ تومن باشه و منم که سیبی ندارم پس کلی ضرر میکنم !
من به تو دونه یک تومن فروختم و فکر میکردم سیب دوباره میشه دونه ۵ قرون و بدون سرمایه از پول شما سود خوبی میکنم ! که نشد!
خلاصه این که کلک زدن و مثل چیز توش موندن!
امیدوارم ادمین تایید کنه دوستان روشن شن

برادرمگرما این ارزی که میخریم ازصرافی میخریم یک تعداد توکن هست بین کاربران خرید فروش میشه اینجا صرافی میتونه وارد حسابت بشه چون همه رمز همه چیزهات داره خودش باش تریدکنه اما خود صرافی هیچی برای فروش نداره اون ازهرخرید فروشی که بین کاربران همین من تو کمسیون میگره این ارز مسدود کرد میادکل این توکنهای که من تو امثال ما برمیداره تو همین باش خرید فروش میکنه همینجورپول درو میکنه این ارز نهایتش ۴۸ ساعت تا ۷۲ ساعت تغیر یک اسم چیزی نیست وقت زیادی نمیگره بینکس پاک میکنه فرم مینویسه لوگش تغیرمیده احتمال هم میدم تا ۳ ماه همین کارمیکنه چون قبلی هم ۳ ماه اینکارکرد هیچکس هم نتونست کاری بکنه

بله حرف شما درست ولی مگه وقتی می‌خریم مستقیم طرف مقابل رو می‌بینیم و میدونیم مال کیه؟
صرافی سفارش فروش نشونمون میده و ما هم سفارش خرید میذاریم و می‌خریم
تمام این اتفاقات رو هم صرافی مدیریت میکنه چه از خرید و چه از فروش
پس اینکه به قول قمار بازا بیاد و چپ خالی دهن بخونه خیلی زیاده و مطمئن باش اگه بخوان میتونن اینکارو بکنن و کسیم متوجه نمیشه
حدود ۶۰۰ میلیون توکن و اگه لابلاش چنین حرکتی بزنن هیچکس متوجه نمیشه .
نمیشه که به یه بهانه واهی سرمایه مردم رو قفل کنی!
یا خود صرافی بخره و یا آزاد کنه
اگه این ارز از ۲ دلار یهو بشه ۱۰ سنت کی میخواد جواب امید و آرزو این بنده خداها که خریدن رو بده ..
آقا خریدیم و حالا که رفته بالا میخوایم بفروشیم گناه که نکردن بنده خداها!

داداش تو حالت خوبه ؟
اینا چیه نوشتی
مگه صرافی بهت ارز فروخته ؟
صرافی بابت خرید فروش شما یه کارمزد میگیره
کار صرافی اینه
یجوری نوشته انگار تمام ارزا مالکش صرافی ایرانیه
یه سطح سوادتون ببرین بالا
بخاطر همین حرفای الکی خیلیا بدبخت شدن

واااای واااای
اقا اینا چیه نوشتی
مطمئنی از کریپتو سر در میاری ؟