انتقاد به تحلیلگران و چشم‌انداز بازار

عزیزی که با نام علی به بقیه برچسب میزنی.ما اینجا فقط به بازار حرفه ای نگاه میکنیم نه مثل تو باچشم امیدهای کودکانه وگرنه کامنتامون هست بموقعش سیگنال فروشم دادیم نه مثل تو درحال اوجگیری حرف از دلار50تومن بزنیم یا تو پیج هزارنفره بگیم مردم نخرن تا بیاد پایین، ازون خوابای کودکانه.فقط ذهن بیمار تو فکر میکنه ما از ریزش دلار بدمون میاد درحالیکه 90درصد سرمایه اکثر ما زمینهای پدریمون هست و الان پوچ شده.خدمت اون دوستمون دریم هم عرض کنم هیچکس فکر نمیکنه جنگی مثل عراق درپیشه دوست من همه میدونن که درگیریها خفیف اما هدفمند شده ولی اینکه فکر کردی با زدن نیروگاه هسته ای فقط دوتا نیروگاه ازدست میره فقط برو یک سرچ بکن تشعشعات اتمی تا چه وسعتی پخش و اون منطقه به مدت 100سال خالی از سکنه میشه!

جالبه کا س ب ا ن تحریم و طرفدار ج ن گ و خ و ن ریزی و اعلام قیمت دلار بیشتر از قیمت واقعی از جمله جودی و سند باد و محمود بنده رو مزدور و فریبکار میدونن :rofl:
فرق من با نخود مغزهایی مثل اینها اینه که من حاضر نیستم به هر قیمتی سود کنم! در فارکس ، ارز دیجیتال ، بورس ایران فعالیت دارم و خیلی بیشتر از این هم مسلک ها که دلار ۱۰۰ تومنی گرفتن و اینجا بخاطر سود چند هزاری استرس گرفتن و قیمت دلار رو بالاتر از قیمت واقعی جار میزنن دستم بازه!
بخاطر همین میگم سواد ابتدایی هم ندارن!
هر کسی که میخواد بزنه روی حساب کاربری من و تمام صحبت و تحلیل من رو ببینه و قضاوت کنه!
روی ۱۰۴۵۰۰ گفتم جنگ نمیشه
گفتم دلار طی چند ماه اخیر دوبرابر شده و منطقی ترین حالت ممکن استراحت و رنج و ساید بودن دلاره
گفتم این چند نفر بیخود اینجا شادی نکنن و قیمت صعودی دلار رو بیشتر از قیمت واقعی اعلام نکنن
گفتم کسی به حرفتون گوش میده که تازه وارده که شما بدبختش میکنید و باید واقعیت رو بدونه
و…
مز د و ر شاخ و گوش نداره و روی پیشونیش م ز د و ر نوشته نشده!
هر کسی که انسانیت و شرفش رو بخاطر سود شخصی خودش زیر پا بزاره م ز د و ر ه
من خودم تتر دارم و الان هم چندین برابر اصل سرمایه تو سود هستم اما حاضر به سود کردن به قیمت جار زدن قیمت بالای تتر نیستم و بخاطر صعود دلار هل هله و شادی نمی‌کنم!
انتظار ندارم این چند نفر رفیق این رو بفهمن ولی برای بقیه میگم!
شاید بیشتر کسانی که اینجا هستن شهرستانی باشن جایی که خیلی از مردم کارگر هستن و فرزند زیاد دارن و گرسنه و وعده غذایی نون خالی میخورن!
نمیشه من به گرانی و تورم و عدم مدیریت و… ایراد و اعتراض داشته باشم اما همزمان خودم یه عنصر هر چند ناچیز اما در جهت بدی باشم!
مشکل اصلی مملکت ما اینه که هر کسی میگه به من چه ! و خودمون رو جدا فرض میکنیم و در نهایت همون راهی رو میریم که بهش انتقاد و اعتراض داریم
هر اتفاق و تغییری که تو این مملکت بیافته ، تا زمانیکه ما مردم تغییر نکنیم وضع همینه چون مسئول و مدیر از بین همین مردم انتخاب میشه

ار ا ج ی ف یک کاسب تحریم و دلار !
تو و جودی و سندباد همچنان نان در خ و ن مردم بزنید

نکشیمون تریییدررررررر!:joy:
تو حرفه ای نگاه نمیکنی !
تو چند دلار خریدی و فقط بلدی قیمت دلار رو بالاتر از قیمت بازار جار بزنی !
چون تو اون مغز فندوقی فکر میکنی خیلی تاثیر گذاری !

خخخخخخخخخخخ