درس‌های مایکل شوماخر در بازار

از مایکل شوماخر ( قهرمان فرمول یک جهان ) پرسیدن چطور همیشه تو مسابقات اول میشی، جواب قشنگی داد ، گفت وقتی به سر پیچ می‌رسیم همه راننده ها پاشونو میزارن رو ترمز ، ولی من بر عکس اونا پامو رو گاز فشار میدم ، آدمهای زرنگ خوب متوجه این جمله میشن

من خودم شخصا اگر زرنگ بودم پولمو میدادم به طلا یا سکه الان سرمایه ام چند برابر شده بود تو این چند سال که تو این باتلاق لعنتی گیر کردیم و هر چی دست وپا میزنیم بیشتر فرو میریم

طلاهیچوقت به صاحبش خیانت نمیکنه

این دلیل نمیشه من خودم ۳ سال قبل حدود ۲۵ هزار دلار ارز خریدم که ۶۵۰ تومن شده بود الان میرم ولت خودمو باز میکنم حال میکنم چون نزدیک ۵ برابر پولم شد چن ماه بعد خریدم قیمت‌ها اومده بود پایین و اکثر فروختن حتی پول خودم به ۲۰۰ تومن رسیده بود ولی صبر کردم و الان نتیجه شو میبینم حال میکنم و اینو یاد گرفتم تو سر پیج زندگیم ترمز نکنم بلکه به راه خودم ادامه بدم و نترسم مثل همین ارز که چن روز قبل حدود ۲۰۰ خوردی خرید زدم و صبر میکنم تا نتیجه شو قشنگ ببینم البته دوبار تو بالا نترسیدم و فروختم و تو رنج پایین دوباره خریدم که توکن زیادتر کنم و الان اگر حتی به ۱۸ تومن برسه دوبرابر سود میکنم ، بنظر شما کدوم کار اینقدر سود داره؟ من مثل بعضی ها نیستم که پول نیاز زندگیمو وارد اینکار کنم که هر روز هر شب استرس داشته باشم ، موافق ها لایک :blush: