فقط میتونم بگم هلد بمونید قیمت ۴ تا ۶ دلار اولین نقطه فروش ۲۵ تا ۵۰ درصد از داراییتون🖐
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فقط میتونم بگم هلد بمونید قیمت ۴ تا ۶ دلار اولین نقطه فروش ۲۵ تا ۵۰ درصد از داراییتون🖐
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
۶دلار خیلی کمه واسه اینهمه صبرمون
به وقت پیری و برای نوه هامون
من ۴ و نیم کلا خروج میزنم
کم ضرر بزن به مردم تارگت۶ دلاری میدی خودت خندت نمیگیره یکی که بلد نیست با کامنت تو خرید میزنه از خدا بترس ریپل نهایت زورش تا ۳ اونم مگه معجزه بشه تو این بازار ولی تا ۱ دلار احتمالش خیلی زیاد تره
یعنی دوباره اصلاح میکنه بعد ۴یا۶؟؟
خدا ميدونه چقدر به خاطر توصيه هاي شما مردم ضرر كردن
ريپل به زودي زير يك دلار …
شما هم داری حرف خودتو میزنی که . بعد ایراد از بقیه میگیری. واسه حرف خودت دلیل و.مدرکی هم داری ؟
دست من رو هم بگیر موقع خروج ![]()
![]()
![]()
قانع باش مرد . بگو خدا را شکر
دقیقا همینطوره، ریسک به ریواردش نمی ارزه، ارزی که این میزان خبر پشتشه و بین رنک 3 تا 5 بازی میکنه به این راحتی نمیتونه سودهای چندین برابری بده، خودم تو این شرایط سرمایم رو بردم سمت توکن و ارزهای کم حاشیه تر و تقریبا کف قیمتی، با مارکت های خیلی پایین تر، که جا برای رشد بیشتری دارن، ریپل هم فقط وقتی میخرم که برام بصرفه یا نقطه ورود امنی ببینم که بخواد سود مطمئن و سریع بده
شما و مردم مگه عقل برای تفکر ندارید ؟ نظر شخصی کسی رو باعث عقب افتادگی تان قرار ندهید
دوست عزیز سال ۹۶ ----------------۳.۵ دلارو دیده
جسارتا .مثلا چه ارزهایی ؟ شما جایی گفتی از بیبی دوج خیلی ضربه خوردی . خب این ارزهای،این مدلی که شما میگی درصد ریسکشون به نظر خیلی بیشتر باید باشه
من فکر میکنم در شرایط برابر ارز آدا خیلی بهتر از ریپل باشه.
مردک تو از خدا بترس که دل هولدرها رو خالی میکنی اگر بقیه افرادی که پیام ها رو میبینند از ترس یک دلار شدن بفروشند چه جوری در مقابل وجدان نداشته ات میخواهی جواب گو باشی
از تعصب بی جا روی بی بی دوج ضربه خوردم، چون سقف های چندبرابری رو ندید گرفتم، منتظر تارگت توهمی بودم، اما این سری آخر که تا 66 رفت هم خودم فروش زدم و هم به دوستانم اعلام کردم، اون ارز هم که تو سبدم هست رو اینجا نمیتونم بگم متاسفانه، یکسری دنبال یه حرف غیر از ریپل هستن تا پیراهن عثمان علم کنن
شرافتا چه ارزی مد نظرت هست
منم رو ۳.۲۵ از ریپل خارج شدم
بگو یه کم از ضرر هم وطنا کم بشه
آقا حامد دلیل معرفی نکردنم رو بالاتر نوشتم ![]()
ارز ترامپ.یادت میاد تا 70 دلار هم رفت . یعنی ریپل از از ترامپ کمتره؟ کمی حقیقت را ببین