سنگین ورود کردم،بازم منفی کنه همون اندازه مبلغ مبخرم که بعید میدونم منفی کنه ولی برای اعتیاد همیشه پول هست برای میانگین زدن😉
تا یه آپارتمان ازت نگیزم نمیفروشمت.۲.۷۰۰دلار مببینمت
چی زدی برادر؟؟؟ تو اگه انقدر پول داری که با این همه پائین زدنا سنگین ورود میکنی پس اینجا چیکار میکنی!!! برو این همه پولو رو اتریوم بزار حد اقل 150 درصد سود مطمئن بگیر ازش و خلاص
این روزا روز تامی نترس،،نتیجه میگیری،،من به دوستان رو0023 اشاره کردم برا ورود،،و از نوسانات در این هفته گفتم ،،اما دوستان مثل اینکه ناراحت میشن از نوسان گرفتن
داداش یه چیز میگی دیگه شایدم سنگین از نظر ایشون ۲۰دلار باشه چرا فکر میکنی سنگینش چند میلیارد هست .بقول شما اونیکه ورود سنگین کنه میره بیت اتریم اینارو میخره که اولا حفظ،سرمایه کنه بعد بفکر سود باشه .کسایی که غیر از چندتا ارز خوب .از بقیه ارزها میخرن نهایتا ده بیست ملیون میخرن بندرت کسی پیدا میشه ۱۰۰میلیون بخواد بده از این ارزها بخره خود من بشخصه یک میلیارد داشته باشم میام ۵۰تا ارز از هرکدوم ۲۰میلیونی میخرم یا بخام تک ارزی بشم سولانا اتریوم یا بیت کوین میخرم هیچ آدم عاقلی،بالای،ده بیست تومن به این ارزها پول نمیده
بله دقیقا حرف شما درسته ولی همینجا هستن آدمهایی که از 50 تا 300 میلیون یا بیشتر هم ممکنه باشه ریختن تو همین ارز!
وقتی توی کف هست نوسان ۱۰٪۲۰٪ معنایی نداره،بهتره ۲۰۰٪گیم ارزشمند باشه
حرفه ای نیست عمو،۵۰ ارز مدیریت میخواد حرفه ای ها یکی رو انتخاب میکنن روی اون سوار میشن نه ۵۰تا
دوست عزیزم معلومه با روئیا زندگی میکنی این یعنی نه غم داری نه غصه همه چی رو دایورت کردی به اونت خیلیها باهمین روئیاها بدنیا آمدن ،با همین روئیا بزرگ شدن وزندگی کردن وآخرشم آرزو بدل مردن اما مطمئن باش گنج تو کار و زحمت کشی است که متاسفانه بازحمت کشی به گنج میرسی مثل من اما درانتخاب وحرص اینکه یکی رو ده تاکنم زحمت ده ساله را میبازی دریک شب همه ما شدیم عروسک خیمه شب بازی یه عده پولدار سیاستمدار که از شانه های من و شما وامثالهم گرفتند خودشون را میکشند بالا ومن وتو داریم روز به روز له تر فقیرتر وشرمنده تر میشیم این همان حرص ونداشتن قناعت است که یکشبه می خواهیم به همچی برسیم ولی با انتخاب اشتباه که همه ما دانسته این راه رو انتخابمیکنیم.متشکرم از همه دوستان انشاالله یه روزی همه روییاها به واقعییت بپیونده.