قابل توجه دوستانی که نگران هستن : اگر ریزش بیشتری هم در کار باشه یه کله و سیخکی نیست، امیدوارم تو همین ساعات یا نهایتا تو همین چند روز حداقل گپ بالای 84000 بیت پر بشه و بازار حداقل یه سبز کمرنگ داشته باشه، اگر 1% فکر میکنید تحمل ریزش بیشتر ندارید و امکان داره در ریزشها احتمالی بیشتر از این تصمیم به فروش بگیرید، در این سبزی بازار که حرفش رو زدم منطقی تره، پس حرکت منطقی تو این شرایط فقط نظاره کردنه (((( همین ریپل هم از دیروز حمایت مهمی رو از دست داده، معمولا حمایت های شکسته شده یه پولبک دارن و تازه اونجا معلوم میشه که ریزش ادامه داره و یا حمایت پس گرفته میشه، اما معمولا چنین حمایتهایی که شکسته میشن به این راحتی پس گرفته نمیشن، مگر در حد شدو باشه و سریع برگرده، دلیلش هم اینه که وقتی شدو میشه یعنی نقدینگی زیادی در اون ناحیه وجود داره، اما وقتی شکست کامل با کندل شکل میگیره یعنی نقدینگی خاصی نبوده و همش تخلیه شده))))
این سناریو که شما فرمودید، چند درصد احتمال وقوع داره؟
تفریبا صفردرصد
شاید 99% یا شاید 1%، این درصدها هیچ اعتباری نداره، من ذات بازار رو اعلام کردم، این موضوع بارها و بارها اتفاق افتاده، اصل حرف اینه که در این شرایط قرمزی و وجود ترس شدید تصمیم به فروش بدترین حرکت ممکن میتونه باشه، همونطور که بارها در بازار سبز و گل و بلبل و اخبار توهمی و بیش از حد مثبت و توهم زا عرض کردم خرید و حتی هولد کار غیر منطقی هستش
سلام وقت بخیر،ممکنه چند ارز معرفی کنید برای سبد؟
سلام، ممنون، هر آلت کوینی که دوست دارید از همین محدوده به پایین بخرید، میم کوین ها هم که اینقدر زیادن و هرروز یکی تبلیغشون میکنه، نمیشه تارگت و درصد سود اعلام کرد، همبن ریپل رو خودم روی بیت 70هزار شاید نصف موجودی رو خرید کنم، شاید 1
5 دلار، همینجا هم بد نبود، تا 1.65 اومد
به نظرتون چقدر بریزه؟
کلا پیش بینی شما چیه؟