تحلیل بازار و پیش بینی ها

وقتی با یک قمار باز نتونستی بجنگی باهاش سرمایه گذاری کن.

ترامپ کل بازار رو دست گرفته و بازار با یک پوکر باز و کازینو دار همراه هست.

هلد بمونید هیچ ضرری نمیکنید

بیت روی ۱۰۰ تا ۱۵۰ آروم میگیره.

ریپل یکی از کارت های ترامپ هست.

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

4 لایک‌کرده

سلام آف بابک کجا بودی عزیزم دلتنگت بودیم مایه آرامش مایی

درودآقابابک.هرکی مشکل داره به حرف شماگوش نده.من به حرف شماگوش کردم ریپل رواز۵۰تومن خریدم واقعنم دستت دردنکنه.ایکاش تموم پولمومیدادم ریپل

بابک جان ما تا آخرش هستیم به امید خدا

سلام بابک جان
تک دل ریپله
شک نکنید

ایشالا نتیجه کار رو میبینیم♥️

1 لایک

سلام واقعا حرف من نیست بازار راهش معلومه :heart:

فدات زیر سایتونم♥️

سلام، ان شالله صبر کردن نتیجه بده

سلام آقا بابک
آیا مرداد یا شهریور به آلت سیزن خواهیم رسید با این روند بازار و دعوای ساختگی بین ترامپ و ایلان ماسک؟

1 لایک

16 ژوئن روز سرنوشت ساز برای ریپل و پرونده با SEC
روز 16 ژوئن مهلت نهایی SEC برای اعلام وضعیت توافق با ریپل در پرونده حقوقی پر حاشیه است.
در صورت عدم توافق تا این تاریخ، احتمالاً ریپل وارد دور جدیدی از دعوای حقوقی خواهد شد.
این اتفاق تاثیر مهمی بر آینده قیمت و وضعیت قانونی توکن ریپل بگذارد.

1 لایک

افزایش 1600 درصدی کیف پولهای فعال ریپل.
همه چیز از یک جهش عجیب شروع شد، تعداد کیف پول های فعال ریپل در یک روز بیش از 1600 درصد رشد کرد، هم زمان این شرکت در حال سرمایه‌گذاری روی نسل آینده بلاکچین در آسیاست.
ترکیب این دو روند، فقط یک سوال مهم به جا می‌گذارد، آیا ریپل آماده انفجار قیمتی جدیدی است؟

1 لایک

آلت کوین سیزن ممکنه سه روز دیگه شروع بشه!
تاریخ نشون داده که هر آلت سیزن از 15 ژوئن،25 خرداد شروع میشه، در نتيجه هفته بعد میتونه شروع کننده یه حرکت انفجاری دیگه باشه.
اگر تاریخ تکرار شه، انتظار میره بازار رشد کنه و آلت کوین های با ارزش بازار پایین هم به صورت پارابولیک رشد کنند.