سلام
موج صعودي اخر اتريوم بگم ،بعدش تصميم با خودتونه
شروع از ١٤٨٠ هست و رفته ٢٧٠٠ كه بهش ميگنa
اصلاح داده ٢٧٠٠ تا ٢١٧٠ كه بهش ميگن b
دوباره از ٢١٧٠ حركت كرده تا ٤١٠٠ كه بهش ميگن c
موج صعودي تموم شده پس الان موج اصلاحي شروع شده، كه اونم از abc تشكيل شده كه داخل هر حرف از ريز موج تشكيل شده. حالا كجا بايد بخريم؟ ما تا فيبو ٠.٥ رو ميگم اصلاح ، زير فيبو ٥ هم ميگيم اصلاح عميق، بياد زير شروع حركت ميگيم ريزش. چند روز پيش تا ٢٨٠٠ وقتي با شدو زد بهش اونجا فيبو ٠.٥ بود كه برگشت بالا. پس اگه ٢تا كندل پشت سر هم زير ٢٨٠٠ توي روزانه بسته بشه ميخواد اصلاح بيشتري بده. نكته مهمه اگه بخواد اصلاح بيشتر بده، نبايد بياد زير ٢١٧٠، چون مياد زير گره اخر مامعلاتي روزانه
اقا سعید لطفا لطفا لطفا به تحلیل از فایل کوین بزارید تموم سرمایه م تک ارز رو فایل هستم اگه میاد پایین بفروشم پاینتر دوباره بخرم و راجب طلا اون پایین توصیح دادام وصعیتم چه جوریه .باید۶ماه دیگه طلا بخرم از یکی قرض کردم باید طلا بگیرم واسش
سلام. طلا به ٢تا عامل بستگي داره.اوليش اونس جهاني كه محدوده ٢٥٠٠ تا ٢٥٥٤ بنظر من بايد اصلاح بده…
دوميش قيمت دلار در ايرانه، دلار بازار رسمي رو ميخوام بگم ، تتر رو نميگم. دلار يه سيكل فصلي يا ٣ماه داره. الان ماه اولش هست ، به مقاومت خورده و برگشت خورده . انتظار اصلاح دارم من، ولي اگر ٦٧ رو بشكنه و بالاي ٦٧ يكروز بمونه ، تارگت هاي بالاي رو من ميبينم. درباره فايل كوين هم نميتونم نظر بدم. ولي بدجاي خريد كردي، نه ميگم بخر و نه ميگم بفروش.