مارکت و جوسازی

مارکت قبل از تغییر روندهای اصلی، جوسازی میکنه، جوسازی فریبنده.
در طول مدت بازارخرسی قبل از رویدادهای بزرگ مثلا مرج اتریم، قبل از مرج ارز اتریم صعودی شد و بلافاصله بعداز مرج ریخت
هاردفورک واسیل کاردانو هم همین بود قبل از واسیل صعودی بعداز واسیل ریخت
چیلیز قبل از جام جهانی صعودی شد به محض استارت جام جهانی ریخت
بیت کوین قبل از تایید ای تی اف صعودی شد به محض تایید شدن ای تی اف ریخت
اینها جوسازی بود برای بزرگترین رویداد، رویدادهاوینگ. الان دیگه همه منتظرن به محض رویداد هاوینگ بیت بریزه و الان بهترین زمان ممکنه برای آلت سیزن که اصل غافلگیری هم بکارگیری میشه
هاوینگ= ریزش شدید بیت و آلت سیزن قوی

هنوز برای تو خیلی زوده بخوای پشت دستو بخونی .اونطرف میز بزرگانی از وال استریت غول های فناوری قماربازهای فیلیپین این طرف میز بچه ای مثل تو..
ریزش شدید بیت رو در یک بازه زمانی میانمدت میبینم ولی صعودقوی آلتکوینها رو در فردا یکشنبه یا دوشنبه. خیلی هیجان دارم… الان هلیوم نزدیک ۴دلاره بزودی مشخص مشخص میشه کت تن کیه ،من با صراحت نظرمو گفتم

اصطلاحات اینستاگرامی نداشتم که. من مخالف اساتید اینستاگرامیم از دید من اونا دارن مزد میگیرن که جوسازی کنن در خلاف روند.
کسیکه ۶سال توی بازار باشه اهل ادعا و ادعای قدیمی بودنش نمیشه. تو هنوز داری با استفاده از کلمات زننده عقده هاتو خالی میکنی بعد ادعاتم میشه!؟
حوصله توضیح دادن و نقد تورو ندارم اهل بی احترامی توی فضای مجازی هم نیستم فقط یک کلمه از اصطلاحات اینستاگرامی رو بگو منم بدونم خیلی عقبی آقای بیت کوین بزودی آلتسیزن میشه و مشخص میشه کی چند وقت توی بازاره

چرا پرت و پلامیگی من کجااصطلاحات ایستاگرامی گذاشتم. یک نمونشو بگوبدونم نسبت به چیزی که مینویسی صادق باش. اتفاقاازدیدمن اساتید اینستاگرامی مزدورن جوسازی میکنن در خلاف روند
تو ام بهت اصلا نمیخوره۶سال سابقه کریپتو. کسیکه ۶سال سابقه داشته باشه اینجا توی مجازی نمیاد کل کل کنه

فعلا که شما از قبل هاوینگ اومدی تو صفحه هلیوم و مدام جو میدی و تحلیلهای اشتباه و کودکانه میزاری و ادعا میکنی و کل کل میکنی ، قبل هاوینگ اومدی نوشتی اگه هلیوم صعود قدرتمند نکنه شکست خودمو اعلام میکنم که بنده برات نوشتم پس شکستتو اعلام کن چون هلیوم داره درجا میزنه و ریزش میکنه بعد ‌گفتی از روز هاوینگ شروع میکنه الانم که هلیوم رو ۳.۵ هست نمیدونم اصلا چرا یکی بدون دانش باید بیاد اینقدر محکم حرف بزنه از جایی پول میگیری جو سازی کنی ؟

افرین بر هوش شما دقیقا درسته باور کنید حتی 12 کلمه کیف پول تراست ولت و سایر کیف پول ها خود شرکت ها رمزش رو دارند و اگر نیاز باشه محتویات کیف پول رو هم دستکاری می کنند.من گزارش خیلی از کاربرها رو دیدم کیف پولشون بدون دلیل خالی شده حتی رمز 12 کلمه رو روی کاغذ نوشته بودند به هیچ صرافی هم کانکت نکرده بودند. بالاترین امنیت رو لحاظ کرده بودند ولی کیف پول خالی شده بود.باور حتی کیف پول سخت افزاری سرد هم خودت شرکت ها بهش دسترسی دارند. چرا کیف پول تراست ولت خودش رمز 12 کلمه تولید میکنه اماده دستذکاربر میده اجازه نمیده خود کاربر رمز لخواه خودش رو انتخاب کنه؟ پس حقه ای در کار هست

محکم حرف نمیزنم نظرمو با صراحت میگم، هرکسی یک نطری داره ولی هیچکس نظرشو نمینویسه من هم برای نظرم اسندلال هایی دارم ولی شما درست میگی قبل و بعدازهاوینگ هلیوم صعودی نشدو اگه بخوام بگم چطور به این نتیجه رسیده بودم که قبل و یابعدهاوینگ آلت کوینهای مستعدصعودی میشن یک صفحه آچار پر میشه ولی صعودی نشد. دربحث زمانش به شکست خودم اقرار میکنم ولی هلیوم ارزمستعدی هستش و محکوم به صعوده ولی زمانش مشخص نیست

دیگه روندبازار برعکس اکثریت و عموم هستش این طبیعیه که مخالفها بیشتر از موافق ها باشن. من در بحث “زمان”" وقوع آلت سیزن اشتباه کردم. ولی همچنان آلت سیزن پابرجاست، و بیت به یکباره ریزش شدید نمیکنه ولی در یک بازه زمانی بیت کوین محکوم به ریزش شدیده."