باسلام حال کنید چه صعودی روند تعغیر کرده اگه تو همین روزها از ۷۰ سنت بره تا۷۶ سنت وبرسه بالای ۸۰ سنت همه چی بدست اومده( ۱ دلار)فانتوم باهمه ارزا فرق داره تراکنش بالای داره مثل بعض ارزها که باید چقدرصبرکنی تاخریدانجام بشه که خسته میشی وبیخیال ازخرید برای این میگم تا میتونی بهره ببر درضمن اگه قرمز شد نترس برمیگرده انباشت وحجم خوبی داره و عالی اونوقت بالاتر بزن برای خروج تا عقب نمونی پرسود باشید
درود
داود حسینی گرامی، بزرگترین تراکنشها بین کیفها، نسبت به مقدار ارزش بازار آن ارز ، متعلق به لایتکوین است، دیروز معادل 8.7 میلیارد دلار شد، ولی رشد جهشی آنچنانی نداشت. برای هر ارزی صدق نمیکند.
سلام وقتتون بخیر،ببخشید اقای حسینی کانالی یا گروهی دارید که بشه عضو بشم ؟من تازه واردم ونیاز به اطلاعات دارم
باسلام حرف شمادرست ولی منظورمن این بود کع فانتوم رو بخوای خرید کنی سریع انجام میشه نسبت به خیلی ارزها چیزی حدود ۲۰۰۰ تراکنش درثانیه اگه درست گفته باشم حالا شمابرو DAi بخر خسته میشی ازهرچی ارزدیجیتال موفق باشید عزیز
باسلام من کانالی ندارم ولی اگه هرکمکی ازم بیاد کوتاهی نمیکنم امر بفرمایید درخدمتم موفق باشید عریز