تحلیل و سیگنال گیری از آقای راکی

اگر شک دارید به این تحلیل سی تا ارز و 9ماه پیش صفحه چین لینک تحلیل گذاشتم اگر یک دانه از این ارزها این ور و اون ور شده به هیچ وجه این تحلیل قبول نکنید حالا هی دنبال محمد رضا بگرید دنبال راکی بگردید من با جناب راکی یک جا ترید می‌زنیم که سیگنال خواستید در خدمتم ولی ایشان دیگه وقت زیاد ندارند به لطف خدا از پول خیلی بی نیاز شدن ایشان تویی این هفت هشت ماه حداقل ده پانزده میلیارد کاسب شدن که ازش اجازه گرفتم این چندتا مطلب و گذاشتم اجازه نمیدادن چون خیلی از رفقا پی جو ایشان بودن من گفتم که بی خودی دنبالش نباشید که سرشان شلوغ تر از این حرف ها هستش کسانی که تحلیل های آقای راکی را دنبال کردن می فهمند که محمد رضا ناخن کوچک ایشان هم نمی شوند خیلی ایشان تاکیید دارند که بیت کوین برای شهریورماه 120هزارتا را تاچ می‌کنه که فقط سر جنگ یک خورده مردد هستن وگرنه بیت کوین و خیلی صعودی نظر دارند ایشان

سلام من اقای راکی دوسال پیش دنبال میکردم تو صفحه ارز پولیگان .ماتیک.به راستی تحلیلاشون رد خور نداره .پیچ ابنستاگرامشونو دارم اما دیر به دیر جواب میدن .تو صفحه ی ماتیک زیاد تحلیل میزاشت اما یه عده زیاد جواب نارحت کننده میدادن دیگه صفحه رو واسه همیشه ترک کرد

استاد اقای راکی حرکت اخر بروسلی رو‌چی پیش بینی میکنه؟
منظورم روند بازاره سعودی یا نزولی؟