بیت کوین و یک میلیون دلاری

تنها ارز قابل اطمینان بیت کویته بهترین چیز حتی از طلا ارزشمندتر بیت کوینه طلا در اعماق دریاها و کوهها هنوز در حال کشف شدنه ولی فقط یک و نیم میلیون برای هشت میلیارد جمعیت جهان مانده دولتها هم ناگزیر مانند سرمایه داران بزرگ به این ارز رو آوردند حالا بعضی از دوستان حرف از ریزش میزنند در هر هاوینگ بیت حداقل بیست برابر به فاصله شش ماه ارزش پیدا کرده بدون شک بدون شک نمونش برید از سال ۹۸تا الان و ببینید هر روز محبوب تر و هر روز فراگیرتر خلاصه که بیت یک میلیون دلاری ناچیز ترین قیمت برای این واحد پول ارزشمند جهانیست یک تنه از تمام ده هزار ارز بیشتر میرزه بازار جهانی اون بیشتر از ۵۴درصد فقط در اختیار بیت کوینه عزیز بشین هنوز دل دل کن امسال و سال دیگه آخرین فرصت برای کسانیکه در حدود یک چهارم یک سکه سرمایه دارند و برای پولدار شدن دست و پا میزنند

۸۰ درصد بیتکوینها هم در اختیار نهنگهاست، مردم عادی ۲۰ درصد در اختیار دارن

آخه بیچاره الان چهارده ساله بیت کوین آمده به قول خودت فقط ۲۱ میلیون عدد هست .پس همین الان باید این کم و کم یک میلیون دلار باشه …چرا نشد؟چرانمیشه؟؟؟…
چرا با ی خبر ریز منفی زارتی میریزه؟حالا همه سوال ها کنار.سوال اساسی و مهم من این هست ۱۴ سال برای شناختن یک رویداد زمان کمی نیست الان دیگه حداقل اکثر مردم تحصیل کرده دنیا . بانک‌ها.کمپانیها.دولت ها ووووووو
که از نام بردن آنها من عاجز هستم و در این کامنت حوصله نمی‌گنجد میدانند بیت کوین چیست و چه کاربردهایی دارد چرا الان که قیمت واقعاً به قول شما مفت هست خرید نمی‌کنند؟؟؟؟

داداش سال99 ماکزیمم قیمت 64 هزار زد الان زیر اونه ..20برابر؟؟؟قشنگ بود

سلام اتفاقا هم هاوینگ و هم رکود و رنج زدن این مدت باعث رشد بیست برابری حداقل خواهد شد ،اگر به قیمت دو سال قبل باز نمی‌گشت و در حدود پنجاه هزار دلار میموند اره شاید تا هاوینگ بعدیم طول می‌کشید ولی فعلا که بهای خودشو یافته و قطعا رو به بالا میرود